Gå till huvudinnehåll

Nyhet Publicerad 27.2.2024 15.36

Borgå sjukhus huvudingång stängs för tre månader från och med den 4 mars

Nyckelord:
  • Borgå sjukhus
  • renovering

Den pågående renoveringen av ventilationen på Borgå sjukhus leder till att sjukhusets huvudingång och huvudentréhall stängs från och med den 4 mars 2024 för ungefär tre månader.

Precisering den 5 juni 2024: Renoveringen blir klar i slutet av juni.

Porvoon sairaalan pääovi

Under den tid huvudentréhallen renoveras får personalen, patienterna och besökarna ta andra vägar och verksamheten flyttas till tillfälliga lokaler. Renoveringen leder inte till ändringar i mottagningstiderna. 

Huvudingången tas åter i bruk i månadsskiftet juni–juli. 

Ingång till sjukhuset genom jourens dörr

Under renoveringen fungerar jouringången, som finns nära huvudingången, som huvudingång. Där placeras sjukhusets INFO-disk samt anmälningsautomaterna för patienter. Anmälningsautomaten hänvisar dig till väntrummet där du väntar på din egen mottagning.

Till laboratoriet kommer du utifrån genom dörren till laboratorielokalen som finns i närheten av huvudingången.

En del av mottagningarna i tredje våningen har flyttat till tillfälliga lokaler. Kaféet i huvudentréhallen flyttar till första våningen.

Vi informerar om de ändrade vägarna med skyltar. Dessutom ger Borgå sjukhus informationsdisk hjälp och råd med att hitta det rätta stället.

Den förnyade huvudentréhallen tas i bruk i juni

Det är meningen att arbetena i sjukhusets huvudentréhall ska vara klara i början av juni.

Den nya ventilationen kommer att förbättra inomhusluften. Samtidigt får vi ett nytt, snyggare undertak i huvudentréhallen, en energisparande led-belysning och nya branddetektorer.

Efter renoveringen av huvudentréhallen utförs reparationsarbeten av ventilationen i sjukhusets andra våningar. I sin helhet färdigställs ventilationsprojektet i september 2024.
 

Borgå sjukhus huvudingång är stängd den 4 mars 2024 i cirka tre månader. Som ingång till sjukhuset fungerar dörren till jouren, som ligger till vänster om huvudingången. Till laboratoriet går man genom laboratorieutrymmets ytterdörr som ligger till vänster om huvudingången.
Borgå sjukhus huvudingång är stängd stängd fram till slutet av juni 2024. Som ingång till sjukhuset fungerar dörren till jouren, som ligger till vänster om huvudingången. Till laboratoriet går man genom laboratorieutrymmets ytterdörr som ligger till vänster om huvudingången.

Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen!

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Skriv in din respons om webbplatsen här.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.