Gå till huvudinnehåll

Operations- och anestesiavdelningen

Nyckelord:
  • operationsavdelning
  • organtransplantation
  • organtransplantationskirurgi

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Mejlans tornsjukhus, 2 vån.
Haartmansgatan 4
Helsingfors

Postadress

PB 340
HUS 00029

Öppettider

Öppet dygnet runt.

På anestesi- och operationsavdelningen som finns i Mejlans tornsjukhus utför vi operationer inom specialiteterna buk-, kärl-, hjärt-, lung- och leverkirurgi samt mun- och käkkirurgi.

Över hälften av våra operationer görs akut. På avdelningen utförs också alla organtransplantationer för vuxna personer i Finland.

Tyvärr tar vi inte emot besökare till vår avdelning. 

Obs! Gällande frågor om patienter ber vi er kontakta den vårdavdelning från vilken patienten har tagits in för en operation.

 

Operationshuset ,

HÄLSOBYN.FI

I Operationshuset i Hälsobyn får du råd och tips om hur du kan förbereda dig inför en operation och återhämta dig efter den. Hälsobyn är en digital webbtjänst inom specialistvården.

Smärtkontrollhuset ,

HÄLSOBYN.FI

Du hittar mer information om olika smärttillstånd och smärtbehandling i smärtkontrollhuset i Hälsobyn. Hälsobyn är en digital webbtjänst inom specialistvården.

Sjukhus

Mejlans tornsjukhus

Mejlans tornsjukhus är en del av HUS Helsingfors universitetssjukhus. På sjukhuset vårdar vi patienter inom specialiteterna hjärt- och thoraxkirurgi, kärlkirurgi, bukkirurgi och neurologi.

Tjänster

Anestesi

Anestesiologen väljer en lämplig form av anestesi genom att diskutera med dig och den opererande läkaren. Valet av anestesiform beror på karaktären och…

Tjänster

Tomi Niemi

överläkare

Pertti Pere

överläkare

Hanna Kangas

avdelningsskötare

Ritva Kujansuu

avdelningsskötare