Gå till huvudinnehåll

Internmedicinska polikliniken, Hyvinge sjukhus

Nyckelord:
  • internmedicin
  • hjärtsjukdomar
  • leversjukdomar

Öppettider och kontaktinformation

Besöksadress

Hyvinge sjukhus, A-byggnaden, 1 vån.
Sairaalankatu 1
Hyvinge

Postadress

PB 585
05850 Hyvinge
mån–fre 8.00–15.00

Förfrågningar om vård, tillgång till vård och undersökningar

Hjärt- och kärlsjukdomar (Kardiologi) och pacemakerpoliklinik Tidsbokning- och remissförfrågningar samt vårdrelaterade ärenden. Vi har en tjänst för tillbakaringning i bruk.

Telefon, Hjärt- och kärlsjukdomar (Kardiologi) och pacemakerpoliklinik Tidsbokning- och remissförfrågningar samt vårdrelaterade ärenden. Vi har en tjänst för tillbakaringning i bruk.: 019 4587 4640
mån–fre 8.00–12.00
mån–fre 8.00–15.00
mån–fre 12.00–14.00
mån–fre 8.00–15.00
mån–fre 8.00–15.00

Om du inte känner till specialiteten för din vård, kontakta sjukhusets växel

Telefon, Om du inte känner till specialiteten för din vård, kontakta sjukhusets växel: 019 458 71

Vid Hyvinge sjukhus internmedicinska poliklinik undersöker och vårdar vi patienter som behöver undersökning och behandling inom internmedicin. 

Internmedicinska polikliniken finns på första våningen i sjukhusets A-byggnad. Patienterna kommer till polikliniken för vård med remiss. I jourfall ska du ta kontakt med akutmottagningen.

Dagsjukhusverksamheten har ett behandlings- och observationsrum med fem vårdplatser och en ingreppsplats för behandlingar, undersökningar och observationer som tar ett par timmar. På dessa platser vårdar vi bland annat patienter som får poliklinisk cytostatika och annan krävande intravenös läkemedelsvård eller blodtransfusioner, vi tar benmärgsprov och följer upp patienter som man tagit leverbiopsi på.

Om du undrar något om din vård, hur du får vård eller undersökning, ta kontakt med din specialitets poliklinik under nedanstående tider.

Feedback

Hittade du vad du sökte?