Gå till huvudinnehåll

Anestesi- och operationsavdelning K

Nyckelord:
  • anestesi
  • operation
  • bukkirurgi

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Jorvs sjukhus
Åbovägen 150
Esbo

Postadress

PB 800
HUS 00029

Öppettider

Öppet dygnet runt.

Vid anestesi- och operationsavdelningen K på Jorvs sjukhus gör vi operationer kring buken, endokrinologiska operationer, såsom sköldkörteloperationer, och utöver det operationer inom plastik- och brännskadekirurgi, ortopedi och traumatologi. Över hälften av våra operationer görs akut. 

Tyvärr tar vi inte emot besökare till vår avdelning.

Operationshuset ,

HÄLSOBYN.FI

I Operationshuset i Hälsobyn får du råd och tips om hur du kan förbereda dig inför en operation och återhämta dig efter den. Hälsobyn är en digital webbtjänst inom specialistvården.

Smärtkontrollhuset ,

HÄLSOBYN.FI

Du hittar mer information om olika smärttillstånd och smärtbehandling i smärtkontrollhuset i Hälsobyn. Hälsobyn är en digital webbtjänst inom specialistvården.

Sjukhus

Jorvs sjukhus

Jorvs sjukhus är en del av HUS Helsingfors universitetssjukhus. På sjukhuset vårdar vi patienter inom kirurgi, psykiatri, barnsjukdomar, förlossningar, lungsjukdomar, neurologi och internmedicin. På sjukhuset finns polikliniker inom flera…

Tjänster

Anestesi

Anestesiologen väljer en lämplig form av anestesi genom att diskutera med dig och den opererande läkaren. Valet av anestesiform beror på karaktären och…

Tjänster

Tarja Pöllänen

avdelningsskötare

Vesa Kontinen

avdelningsöverläkare