Gå till huvudinnehåll

Elielplatsens röntgen

Nyckelord:
  • Helsingfors
  • Posthuset
  • röntgen

Öppettider under helgdagarna i slutet av året och vid årsskiftet 2023-24

tis 5.12. enligt fredagsöppettider
ons 6.12. stängt
lör 23.12. öppet normalt
sön 24.12. − tis 26.12. stängt
mån 1.1. stängt
lör 6.1. stängt

På Elielplatsens röntgen utför vi vanliga röntgenundersökningar utan tidsbokning och övriga undersökningar med tidsbokning.

Vi finns i hjärtat av Helsingfors, i Posthusets lokaler. Du hittar vår entré via Elielplatsen. 

Vi undersöker kunder från HUS-områdets hälsostationer och sjukhus.  

Barn under 7 år undersöks vid Nya barnsjukhusets röntgen. Misstänkta frakturer och frakturkontoroller hos barn röntgas alltid på Nya barnsjukhuset. 

Vi utför vanliga röntgenundersökningar, det vill säga röntgen av skelett och lungor, utan tidsbokning. Du kan komma till röntgen när det passar dig bäst. Anmäl dig via automaten i väntrummet. På våra verksamhetsställen utförs inga röntgenundersökningar av käkleder eller tänder och inte heller mekaniska rörlighetsmätningar av nedre extremiteterna.

Vi gör ultraljudsundersökningar och bentäthetsmätningar efter tidsbokning. Du kan boka tid genom att ringa vår kundtjänst. Ultraljudsundersökningar gör vi endast för kunder som har fyllt 16 år. 

Patienterna måste själv kunna ta sig upp på undersökningsbritsen.

Respons

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen! Berätta om hur vi kan förbättra den här sidan.

Berätta om hur vi har lyckats eller hur vi kan förbättra den här sidan.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.