Siirry pääsisältöön

HUS Diagnostiikkakeskus

HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratorio- ja lääketieteellisten kuvantamispalvelujen tuottaja.

Hoitajat genetiikan laboratoriossa

Meillä työskentelee 3600 alan huippuammattilaista. Tavoitteenamme on olla alamme paras asiantuntija ja tuottaa potilasasiakkaille hyvä asiakaskokemus.

HUS Diagnostiikkakeskuksessa on toimintaa kahdeksalla lääketieteen erikoisalalla. Vastaamme valtakunnallisesti useista erityisosaamista vaativista tutkimuksista sekä yliopistolliselle sairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. Toimimme Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Olemme tärkeä osa hoitoketjua. Laboratorio- ja kuvantamistutkimukset ovat keskeisessä roolissa sairauksien varmistamisessa, poissulkemisessa, osana hoitoa sekä hoidon seurannassa ja seulonnassa. Teemme myös toimenpiteitä ja toteutamme hoitoja, kuten neuromodulaatiohoitoja.

Kehitämme laatuamme järjestelmällisesti. Radiologiaa lukuun ottamatta Diagnostiikkakeskus on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T055, joka noudattaa standardin SFS-EN ISO 15189:2013 vaatimuksia. Tiedot akkreditoituun pätevyysalueeseen sisältyvästä toiminnasta ja toimipaikoista on nähtävillä verkkosivuilta www.finas.fi

Kuvantamistoiminnoilla on vuonna 2018 myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifikaatti.

HUS Diagnostiikkakeskuksessa toimii tutkimusraati.

Tule meille töihin

Vastuualueet

Feedback

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.