Gå till huvudinnehåll

Bilddiagnostikens kundtjänst och tidsbokning

Vår telefontjänst är avsedd för patienter vid hälsocentraler i Nylandsregionen. Vi betjänar på numret 09 471 80900 vardagar kl. 8.30–15.30. Vår tidsbokningstjänst på nätet betjänar på adressen: www.ajanvaraus.hus.fi.

asiakaspalvelija puhelimessa

Vår kundbetjäning är tyvärr överbelastad. Vår återuppringningstjänst är inte heller i bruk för tillfället. Vi beklagar detta och gör vårt yttersta för att kunna återuppta den här servicen.

Vi rekommenderar att du bokar tid på nätet: www.ajanvaraus.hus.fi

Vi gör tidsbokningar och ger råd till patienter i Nylandsområdet. Vi hjälper även primärvårdens personal att boka tid åt patienter. 

Förutom vår telefontjänst har vi också tidsbokning på nätet. 

I vår chatt- och chattbotstjänst svarar vi på frågor om till exempel tidsbokning och när verksamhetsställen har öppet. Vår chattbot hjälper kunder dygnet runt.  Våra kundtjänsthandläggare svarar i livechatten vardagar mellan 8 och 15. 

Vi samlar in återkoppling på telefonsamtal via SMS. Vid återkopplingen frågar vi bland annat om du fick ditt ärende uträttat och om du skulle kunna tänka dig att rekommendera oss till andra. 

Tidsbokningsanvisning för laboratorieundersökningar och bilddiagnostiska undersökningar

Vår tidsbokningsanvisning är till för patienter i HUS-området. För patienter i Kymmenedalen (Kymsote) och Södra Karelen (Eksote) har vi samlat egna anvisningar.

Tidsbokningsanvisning för laboratorieundersökningar och bilddiagnostiska unders…

Information inför laboratorieundersökningar och bilddiagnostiska undersökningar

Information inför laboratorieundersökningar och bilddiagnostiska undersökningar

Verksamhetsställen

Elielplatsens röntgen

Vid Elielplatsen utför vi vanliga röntgenundersökningar utan tidsbokning och övriga undersökningar efter tidsbokning. Du kan komma tilla röntgen om du inte…

Iso Omenas röntgen

Vid Iso Omenas röntgen utför vi vanliga röntgenundersökningar utan tidsbokning. I samma lokaler hittar du också laboratoriet.

Jorvs sjukhus röntgen

Vid Jorvs sjukhus utför vi vanliga röntgenundersökningar utan tidsbokning och övriga bilddiagnostiska undersökningar efter tidsbokning.

Alberga röntgen

Vid Alberga röntgen utför vi vanliga röntgenundersökningar utan tidsbokning och ultraljudsundersökningar efter tidsbokning.