Siirry pääsisältöön

Lastentautien ja lastenneurologian vastaanotot, Peijaksen sairaala

Asiasanat:
  • Peijaksen sairaala
  • lastentaudit
  • lastenneurologia

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Peijaksen sairaala
Sairaalakatu 1
Vantaa

Postiosoite

PL 900
00029 HUS

Palveluajat

ma–pe 8.00–16.00

Peijaksen sairaalan lastentautien ja lastenneurologian vastaanotoilla tutkimme ja hoidamme alle 16-vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat erikoissairaanhoidon avohoitopalveluita.

Lastentautien vastaanotolla hoidamme muun muassa astma- ja allergia- sekä yleispediatrisia potilaita ja seuraamme keskoslasten kasvua ja kehitystä. 

Lasten vastaanotoille tullaan hoitoon lääkärin lähetteellä. Lapsenne voi saada kutsun vastaanotoille sairauden diagnoosin määrittämisen, hoidon ja/tai seurannan vuoksi. Lisäksi tuemme lapsen ja nuoren kasvua, kehitystä ja omatoimisuutta ja ohjaamme vanhempia.

Lastenneurologian vastaanotto 

Lastenneurologian vastaanotoilla teemme neurologisen sairauden tai oireiden selvittelyä, diagnosointia sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelua. Vastaanotolla tutkitaan ja hoidetaan tavallisimpia lastenneurologisia ongelmia kuten epilepsiaa, migreeniä, kehitysviivettä tai -vammaa ja oppimisvaikeuksia. 

Hoitoon tullaan lääkärin lähetteellä. 

Sairaalat

Palvelut

Lasten epilepsia

Hoidamme ja tutkimme HUSissa lapsia ja nuoria, jotka sairastavat epilepsiaa.

Kehityshäiriöt ja oppimisvaikeudet

Arvioimme, tutkimme ja hoidamme HUSin lastenneurologian vastaanotoilla ja lapsia ja nuoria, joilla on vaikea-asteinen puheen ja kielen kehityksen…

Lasten diabetes

HUSin alueella hoidossa on vuosittain yli 1000 diabetesta sairastavaa lasta ja nuorta.

Lasten suolisto-oireet ja ruoansulatuskanavan sairaudet

Hoidamme HUSissa lasten ruoansulatuskanavan oireita ja sairauksia, kuten kroonisia tulehduksellisia suolistosairauksia (IBD), muita erilaisia synnynnäisiä…