Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Kesätyöt naistentautien ja synnytysten yksikössä

Yksikkömme on Suomen suurin ja kattavin naistentautien ja synnytysten keskus. Hoitovalikoimamme kattaa koko elämänkaaren synnytyksistä lapsettomuuden ja gynekologisten sairauksien tutkimukseen ja hoitoon. Käytössämme on nykyaikainen huipputeknologia.

Hoitaja pitämässä potilasta kädestä kiinni

Tule meille työkaveriksi!

Haemme kätilöitä, kätilöopiskelijoita, terveydenhoitajia ja sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin keväälle ja kesälle Naistenklinikan äitiyspoliklinikalle, raskaana olevien ja synnyttäneiden vuodeosastolle sekä Perhepesähotelliin.

Haemme kätilöitä eri pituisiin sijaisuuksiin Naistenklinikan päivystyspoliklinikalle, Naistenklinikan synnytysosastolle sekä Espoon synnytysosastolle.

Hyvinkäälle ja Lohjalle haemme kätilöitä, terveydenhoitajiasairaanhoitajia ja niiksi opiskelevia eri pituisiin sijaisuuksiin keväälle ja kesälle synnytyssaliin, synnyttäneiden vuodeosastolle sekä äitiys- ja gynekologian poliklinikoille. Myös Porvoon äitiys- ja naistentautienpoliklinikalla on mahdollisesti kesätyötä tarjolla.

Tarjoamme monipuolisen, haastavan ja palkitsevan työn kasainvälisesti korkeatasoisessa yliopistosairaalassamme. Meillä työntekijää arvostetaan ja kannustetaan kehittymään ammatissaan.

Työpaikat täytetään määräajaksi sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kesätyön sisältö ja työpiste sovitaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työtämme ohjaavat perhekeskeisyys ja asiakaslähtöisyys. Hoitotyön laatu ja potilasturvallisuus on meille sydämen asia. Tulet työskentelemään osana moniammatillista ja osaavaa tiimiä.

Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin!

Tehtävän kelpoisuusehdot  

Kätilö: Laillistettu kätilö tai laillistettu sairaanhoitaja ja erikoissairaanhoitajan tutkinto äitiyshuollon ja naistentautien opintolinjalla. 

Sairaanhoitaja: Laillistettu sairaanhoitaja. 

Opiskelija: Sijaiseksi voimme palkata myös kätilöopiskelijan tai sairaanhoitajaopiskelijan, kun opintopisteitä on suoritettuna vähintään 180 hakuajan loppuun mennessä tai viimeistään ennen sijaisuuden aloittamista ja olet työssäolohetkellä kirjautuneena ammattikorkeakouluun. Lääkehoidon perusopinnot ja lääkelaskutentit tulee olla hyväksytysti suoritettu. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. 

Tehtävässä tarvitaan myös lääkeaineopin ja -laskennan hyvää hallintaa, hyviä ihmissuhde-, vuorovaikutus-, ryhmä- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää henkistä ja fyysistä kuntoa. Aiempi terveydenhuoltoalan työkokemus luetaan eduksesi.  

Tehtävässä tarvitaan suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista taitoa.

Tutustu meihin


Yhteystiedot

Feedback

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.