HUS Diagnostiikkakeskus – korkeatasoista ja vaikuttavaa diagnostiikkaa

​HUSLAB ja HUS Kuvantaminen ovat nyt yhdessä HUS Diagnostiikkakeskus. HUS Diagnostiikkakeskus on Suomen johtava kliinisten laboratoriopalvelujen ja lääketieteellisten kuvantamispalvelujen tuottaja.

Meillä työskentelee yli 3 000 alan huippuammattilaista. Tärkeimmät painopistealueemme ovat henkilöstö ja asiakkuudet. HUS Diagnostiikkakeskus haluaa olla alansa paras asiantuntija ja tuottaa potilasasiakkaille hyvän asiakaskokemuksen.

HUS Diagnostiikkakeskuksella on toimintaa kahdeksalla lääketieteen erityisalalla. Vastaamme valtakunnallisesti useista erityisosaamista vaativista tutkimuksista ja yliopistolliselle sairaalalle kuuluvasta tutkimuksesta ja opetuksesta. HUS Diagnostiikkakeskus toimii Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Toimintamme on asiakaslähtöistä ja kehitämme laatuamme järjestelmällisesti.​

HUS Diagnostiikkakeskus toimii seuraavilla vastuualueilla: genetiikka ja kliininen farmakologiakliininen fysiologia ja isotooppilääketiedekliininen kemia, kliininen neurofysiologia​, kliininen mikrobiologia, patologia, preanalytiikka (näytteenotto) ja radiologia.


1
2
 

 Yhteystiedot

 
HUS Diagnostiikkakeskus
Hallinto
PL 720, 00029 HUS
Topeliuksenkatu 32, Helsinki
09 4711
etunimi.sukunimi@hus.fi

Diagnostiikkajohtaja
Lasse Lehtonen

Johdon sihteerit
Jaana Mäkelä-Torrisi
050 427 1610

Heidi Taimi (johtoryhmäasioissa)
050 427 0024, fax 09 471 71354

Toimialajohtajat
Radiologia ja patologia
Kaisa Salmenkivi

Fysiologia, genetiikka ja preanalytiikka
Petri Haapalahti

Kemia ja mikrobiologia
Anne Mykkänen

Viestintä