Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Ketjulähettitoiminta: tutustumispäivä tai -jakso yhteistyöyksikköön

Ketjulähettitoiminta tarkoittaa alueen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille tarjottavien lyhyiden oppimis- ja tutustumisjaksojen järjestämistä alueen perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa tai sosiaalitoimessa.

Jaksot kestävät yhdestä viiteen päivään. Jakson aikana pääset kohtaamaan alan toimijoita, päivittämään tietojasi ja taitojasi sekä verkostoitumaan kollegojesi kanssa.

Työntekijä on tutustumisjakson ajan työ- tai virkasuhteessa omaan työnantajaansa, joka maksaa tutustumis- tai oppimisjakson ajan palkan ja mahdolliset korvattavaksi tulevat matkakulut. Lähettävän ja vastaanottavan tahon välillä ei ole rahaliikennettä eikä ketjulähettitoimintaan ole osallistumismaksua.

Ennen tutustumisjakson alkua ketjulähetti hyväksyy yksikössä salassapito- ja tietoturvasopimuksen.

Kun haluat mennä tutustumis- tai oppimisjaksolle, katso alta yksiköt, jotka tällä hetkellä tarjoavat mahdollisuuden. Jos mieleinen yksikkö löytyy, voit varata itsellesi tutustumisjakson alla olevasta linkistä avautuvan kalenteritoiminnon kautta. Jakson voi varata aikaisintaan kahden viikon päähän.

Mikäli haluatte vastaanottaa ketjulähettejä omaan yksikköönne, haluat haastaa yksikön liittymään ketjulähettiyksiköksi tai sinulla on muuta kysyttävää ketjulähettitoiminnasta tai sen kalenterivarauksista, ole yhteydessä HUSin Perusterveydenhuollon yksikköön (ketjulahetti@hus.fi). Perusterveydenhuollon yksikkö koordinoi ketjulähettitoimintaa Uudenmaan alueella.

Linkki kalenteritoimintoon

Kalenteritoimintoon kirjaudutaan ammattikortilla (Olen ammattilainen -kohdasta). Kun olet tehnyt kalenterivarauksen, saat sähköpostiisi vahvistuksen. Saat tarkemmat ohjeet ketjulähettijaksosi toteutuksesta sähköpostilla ennen jaksosi alkua.

Tällä hetkellä ketjulähettipaikkoja tarjoavat alla mainitut yksiköt. Katso tarkemmat yksikkökuvaukset klikkaamalla yksikön nimeä.

Sydän- ja keuhkokeskus

KardiologiaPsykiatria

Mielialahäiriöt ja yleispsykiatriaMuut yksiköt

Hyvinvointialueet


Tulevat tapahtumamme

Ei tulossa olevia tapahtumia tällä hetkellä.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.