Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Ketjulähettitoiminta: tutustumispäivä tai -jakso yhteistyöyksikköön

Ketjulähettitoiminta tarkoittaa alueen sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille tarjottavien lyhyiden oppimis- ja tutustumisjaksojen järjestämistä alueen perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa tai sosiaalitoimessa.

Jaksot kestävät yhdestä viiteen päivään. Jakson aikana pääset kohtaamaan alan toimijoita, päivittämään tietojasi ja taitojasi sekä verkostoitumaan kollegojesi kanssa.

Työntekijä on tutustumisjakson ajan työ- tai virkasuhteessa omaan työnantajaansa, joka maksaa tutustumis- tai oppimisjakson ajan palkan ja mahdolliset korvattavaksi tulevat matkakulut. Lähettävän ja vastaanottavan tahon välillä ei ole rahaliikennettä eikä ketjulähettitoimintaan ole osallistumismaksua.

Ennen tutustumisjakson alkua ketjulähetti hyväksyy yksikössä salassapito- ja tietoturvasopimuksen.

Kun haluat mennä tutustumis- tai oppimisjaksolle, katso alta yksiköt, jotka tällä hetkellä tarjoavat mahdollisuuden. Jos mieleinen yksikkö löytyy, voit varata itsellesi tutustumisjakson alla olevasta linkistä avautuvan kalenteritoiminnon kautta. Jakson voi varata aikaisintaan kahden viikon päähän.

Mikäli haluatte vastaanottaa ketjulähettejä omaan yksikköönne tai haluat haastaa yksikön liittymään ketjulähettiyksiköksi, ole yhteydessä HUS Perusterveydenhuollon yksikköön (ketjulahetti@hus.fi). HUS Perusterveydenhuollon yksikkö koordinoi ketjulähettitoimintaa HUS-alueella.

Linkki kalenteritoimintoon

Kalenteritoimintoon kirjaudutaan ammattikortilla (Olen ammattilainen -kohdasta). Kun olet tehnyt kalenterivarauksen, saat sähköpostiisi vahvistuksen. Saat tarkemmat ohjeet ketjulähettijaksosi toteutuksesta sähköpostilla ennen jaksosi alkua.

Tällä hetkellä ketjulähettipaikkoja tarjoavat alla mainitut yksiköt. Katso tarkemmat yksikkökuvaukset klikkaamalla yksikön nimeä.

Sydän- ja keuhkokeskus

KardiologiaPalaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.