Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Uutinen Julkaistu 20.9.2023 08.50

Tervetuloa tutustumaan HUSin hoitotyöhön Sairaanhoitajapäiville

Asiasanat:
  • sairaanhoitaja
  • Sairaanhoitajapäivät
  • rekrytointi

HUS on jälleen mukana Sairaanhoitajapäivillä 21.-22.9.2022 Messukeskuksessa.

Viisi naista hymyilee kameralle Siltasairaalan yhdyskäytävän portaikossa. Taustalla korkeat ikkunat.

Carita Löfqvist, Maria Ameel, Aino Kormilainen, Sanna Stoltenberg ja Katriina Eronen ovat mukana Sairaanhoitajapäivillä ja kertovat lisää HUSin toiminnasta Klinikka-lavan puheenvuoroillaan.

Messupisteellämme saat tietoa uramahdollisuuksista ja pääset kuulemaan hoitotyön käytännöistä ja kehittämisestä HUSissa. Demopisteillämme voit harjoitella muun muassa silmäpaineen mittaamista, trakeostomian hoitoa, nielemisen testausta ja potilaan rauhoittamista puheella.  

HUSilla on Klinikka-lavalla tänä vuonna kaksi puheenvuoroa. Keskustelemme magneettisairaala-tunnustuksesta torstaina klo 14.15–15 sekä urakehityksen ja ammatissa oppimisen mahdollisuuksista pe klo 9.30–10.15. 

”On hienoa, että ammattilaisemme pääsevät esittelemään laaja-alaista toimintaamme ja hoitokäytäntöjämme Sairaanhoitajapäiville. Magneettisairaalamallin mukainen hoitotyön kehittäminen on meille tärkeää. Mahtavaa, että asiantuntijamme pääsevät kertomaan tästä lisää myös Klinikkalavalle. Lisäksi messuvieraiden on mahdollisuus kuulla HUSin tarjoamista urakehitysmahdollisuuksista”, kertoo hallintoylihoitaja Marja Renholm. 

Tule messuille tutustumaan eri erikoisaloihin, keskustelemaan ja inspiroitumaan! 

Tervetuloa osastolle 3g69 halliin 3.

Tutustu HUSin Sairaanhoitajapäivien ohjelmaan täältä löytyvästä tapahtumauutisesta.

Katso kaikki avoimet hoitohenkilökunnan työpaikat HUSissa.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.