Meilahden tornisairaala

Haartmaninkatu 4, Helsinki
PL 340, 00029 HUS

Vaihde 09 4711
Aulapalvelut 09 471 72432

Sairaala-alueen kartta

Esteettömyys Meilahden sairaala-alueella

Joukkoliikenneyhteydet

Meilahden tornisairaala on osa Helsingin yliopistollista sairaalaa. Sairaalassa hoidetaan sydän- ja thoraxkirurgian, verisuonikirurgian, vatsaelinkirurgian ja neurologian erikoisalojen potilaita ja sinne on valtakunnallisesti keskitetty kaikki aikuispotilaiden elinsiirrot. Tornisairaalassa neurologia vastaa aivohalvauksen liuotushoidon telelääketieteestä maanlaajuisesti.

Tornisairaalassa on useiden erikoisalojen poliklinikoita sekä tutkimusta ja hoitoa tukevia toimintoja kuten laboratorio- ja kuvantamispalvelut, fysioterapiayksikkö ja neurologian kuntoutustutkimusyksikkö.

Sairaala toimii tiiviissä yhteistyössä viereisen Meilahden kolmiosairaalan kanssa ja sairaaloilla on yhteinen pääsisäänkäynti. Meilahden tornisairaalan tunnus on iso, turkoosi M-kirjain, joka on näkyvillä sisääntuloaulassa. Osastot on merkitty M-kirjaimella ja kerroksen numerolla, esimerkiksi M6 on neurologian osasto, joka sijaitsee 6. kerroksessa.

Vierailuajat: päivittäin klo 13–19.

Huom! Vierailuja HUSin sairaaloihin ja yksiköihin rajoitetaan koronaviruksen vuoksi​. Lue vierailuohjeet

Vasen palsta
Oikea palsta
 

 Kulkuyhteydet

 

Meilahden kampusalueella on hyvin rajoitetusti pysäköintitilaa. Suosittelemme saapumaan sairaala-alueella julkisilla kulkuneuvoilla. Lisätietoa pysäköinnistä Meilahdessa.
 
Autolla tulevat
: pysäköinti maksetaan käteisellä maksuautomaatteihin. Meilahden tornisairaalan pankkiautomaatti on sisääntuloaulassa INFO-pisteen vieressä.​

Näytä suurempi kartta

:


. .
 

paivystysapu_banneri_160x80px.jpg

  

 Ajankohtaista

 
Etsi sairauteen liittyvää tietoa Terveyskirjastosta