Siirry pääsisältöön

Plastiikkakirurgian poliklinikka ja huuli- ja suulakihalkiokeskus HUSUKE, Puistosairaala

Asiasanat:
  • Puistosairaala

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Puistosairaala
Stenbäckinkatu 11
Helsinki

Postiosoite

PL 281
00029 HUS

Puistosairaalan Huuli- ja suulakihalkiokeskus HUSUKEssa hoidamme huuli- ja suulakihalkiota, kallon saumojen luutumishäiriöitä (kraniosynostooseja) sekä näihin liittyviä oireyhtymiä. Lisäksi meillä toimii plastiikkakirurgian poliklinikka, johon potilaat tulevat joko ensikäynnille lähetteellä tai jälkitarkastukseen. Plastiikkakirurgian poliklinikkamme toiminta alkaa Puistosairaalassa 26.10.2021 ja HUSUKEn 29.10.2021.

Poika kiipeilytelineessä.

Hoidamme vaikeat kasvo- ja raajavammat, ihosyövät, hyvän- ja pahanlaatuisia sidekudoskasvaimet ja rintojen korjausleikkaukset. Poliklinikalla toimiva Haavakeskus vastaa vaativimpien haavapotilaiden hoidosta. ​Lisäksi alaamme kuuluvat sukupuolen korjausleikkaukset, lihavuusleikkausten jälkeiset korjausleikkaukset sekä ​imunesteturvotuksen kirurginen hoito.​ Lisäksi hoidamme muita epämuodostumia sekä lasten plastiikkakirurgiaa vaativia kasvaimia ja vammoja. 

Poliklinikallamme on erikoislääkärien, erikoishammaslääkärien sekä puheterapeuttien vastaanotot. Tarvittaessa teemme yhteistyötä myös muiden lääketieteen erikoisalojen kanssa. 

Teemme alle 16-vuotiaiden leikkaukset Uudessa lastensairaalassa. Myös näistä leikkauksista vastaavat HUSUKEn kokeneet plastiikkakirurgimme. Uuteen lastensairaalaan lapsi tulee leikkaukseen LEIKO (leikkaukseen kotoa) -yksikön kautta. Leikkauksen jälkeen lapsi siirtyy jatkohoitoon Avaruus-osastolle.

HUSUKE on Suomen ainoa lasten plastiikkakirurginen osasto.

Sairaalat