Siirry pääsisältöön

Kirurgian päiväyksikkö

Asiasanat:
  • Meilahden tornisairaala
  • gastroenterologia
  • verisuonikirurgia

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Meilahden tornisairaala, 3. krs
Haartmaninkatu 4
Helsinki

Postiosoite

PL 340
00029 HUS

Palveluajat

ma–pe 7.30–15.00

Hoidamme potilaita kirurgian päiväyksikössä Meilahden tornisairaalan kolmannessa kerroksessa.

Yksikkömme on HUS Vatsakeskuksen yhteisosaston M13 alaisuudessa toimiva yksikkö, jossa hoidamme eri erikoisalojen kuten gastroenterologian, sydänkirurgian​, thoraxkirurgian, verisuonikirurgian ja urologian erikoisalojen toimenpiteisiin lähetteellä saapuvia potilaita.

Voit valmistautua kotona toimenpiteeseen meiltä ennakkoon saatujen ohjeiden mukaan. Saavuthan yksikköön sovittuun aikaan. Esivalmistelujen jälkeen odotat tutkimukseen tai toimenpiteeseen pääsyä. Tarkkailemme vointiasi ennen toimenpidettä sekä sen jälkeen. Seurannan jälkeen kotiudut tai siirryt vuodeosastolle. ​​ Huomioithan, että toimenpiteen tai tutkimuksen jälkeen et välttämättä voi ajaa autoa.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Yksikössämme työskentelee kerrallaan kaksi tai kolme hoitajaa ja vuodepaikkoja on kymmenen. Hoitaja ottaa sinut vastaan, pitää huolen lääkehoidostasi ja valmisteleminen toimenpiteeseen sekä tarkkailee sinua toimenpiteen jälkeen.  Tämä lisäksi hoitajamme ohjaavat sinua tekemään itsenäisesti hoitotoimenpiteitä. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä muiden yksiköiden, kuten esimerkiksi endoskopiayksikön ja röntgenin kanssa. Tulet päiväyksikköön lähetekeskuksen, poliklinikan varauksen kautta.  

Osastoltamme siirryt jatkohoitoon vuodeosastolle.

 

Sairaalat