Siirry pääsisältöön

Plastiikkakirurgian poliklinikka, Lohjan sairaala

Asiasanat:
  • Lohja
  • Lohjan sairaala
  • plastiikkakirurgia

Lohjan sairaalan plastiikkakirurgian poliklinikalla hoidamme erilaisia ihosyöpiä ja kroonisia haavoja, kuten paine- ja säärihaavoja sekä iskeemisiä diabeettisia alaraajahaavoja.

Lohjan sairaalassa toimii yksi plastiikkakirurgi. Kaikissa toimipisteissä - osastolla, leikkaussalissa ja poliklinikalla – työskentelee alaan perehtyneitä hoitajia. Toimimme yhteistyössä HYKSin plastiikkakirurgian ja verisuonikirurgian klinikoiden kanssa.

Meillä toimii myös haavapoliklinikka, jossa seuraamme ja hoidamme ongelmallisia haavoja. Haavapotilaiden hoidossa teemme paljon yhteistyötä terveyskeskusten kanssa. Otamme potilaat poliklinikalle lähetteen perusteella.

Teemme yksikössämme myös rintojen pienennyksiä ja korjausleikkauksia syöpäleikkauksen jälkeen sekä lihavuuskirurgian jälkeisiä korjausleikkauksia. Lisäksi teemme tarvittaessa erilaisia arpikorjauksia, silmäluomileikkauksia ja hörökorvaleikkauksia, jos niihin on lääketieteelliset syyt. Plastiikkakirurgian apua tarvitaan myös usein erilaisten leikkausten ja tapaturmien jälkeisten haavojen ja tulehdusten hoidossa. Hoidamme pienet palovammat Lohjalla, mutta laajojen syvien palovammojen hoito on keskitetty HYKSin palovammayksikköön Töölön sairaalaan.

Julkisen terveydenhuollon sairaaloissa ei tehdä esteettisiä korjauksia. Kaikki hoito perustuu lääketieteelliseen tietoon ja yleisiin suosituksiin (Käypä hoito, STM:n kiireettömän hoidon indikaatiot).

Lähes kaikki leikkauspotilaat tulevat sairaalaan leikkauspäivän aamuna Leiko-yksikön kautta. Vuodeosastohoitoa tarvitsevat potilaat menevät kirurgian vuodeosastolle 3. Enenevässä määrin teemme toimenpiteitä päiväkirurgiassa ja kirurgian poliklinikalla.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.