Siirry pääsisältöön

Äidin lääkeneuvonta - Teratologinen tietopalvelu

Asiasanat:
  • äidin lääkeneuvonta

Aukioloajat ja yhteystiedot

Palveluajat

ma 9:00–13:00
ti 9:00–15:00
ke 12:00–16:00
to 9:00–15:00
pe 9:00–13:00

Annamme tietoa hedelmällisyyteen, raskauteen ja sikiön kehitykseen haitallisesti vaikuttavista lääkkeistä ja muista ulkoisista tekijöistä. Meiltä saat myös neuvontaa imetyksen aikaista lääkitystä koskevissa kysymyksissä. Voit ottaa meihin yhteyttä jo raskauden suunnitteluvaiheessa.

Emme puutu äidin, raskauden tai lapsen hoitoon, emmekä määrää lääkkeitä. Palvelun ollessa suljettuna otathan yhteyttä omaan neuvolaan tai äitiyspoliklinikkaan. Jos asiasi koskee työssä tapahtuvaan altistumiseen ja sen riskeihin, otathan ensisijaisesti yhteyttä omaan työterveydenhuoltoosi.

Meihin voivat olla yhteydessä myös terveydenhuollon ammattihenkilöt, apteekit ja viranomaiset sekä tiedotusvälineet. Terveydenhoitohenkilökunta voi tarvittaessa ottaa yhteyttä potilaita koskevissa kysymyksissä myös sähköpostitse osoitteessa: @email. Emme vastaa sähköpostitse yleisöltä tuleviin kyselyihin.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, voit olla meihin yhteydessä joko puhelimitse tai chatin kautta.

Teratologisen tietopalvelun chat

Chat-palvelussa vastaamme yleisesti lääkkeiden sopivuudesta raskaana oleville ja imettäville äideille. Chat-palvelu on avoinna ma​ ja pe klo 13-15.

Siirry palveluun (link to a different website)

Naistalo

Terveyskylä.fi

Löydät lisätietoa raskaudesta ja synnytyksestä Terveyskylän Naistalosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu

Tästä Naistalon etusivulle (link to a different website)