Hankintapalvelut

Terveydenhuollon hankintojen edelläkävijä
 
 
• Huomioimme aidosti potilaiden tarpeet
• Hyödynnämme vahvan ostajan asemaa
• Toimimme ketterästi ja hyödynnämme innovaatioita
• Olemme arvostettu kumppani
• Toimimme vastuullisesti

Ajankohtaista juuri nyt:


HUS Logistiikka on yksi Suomen suurimpia julkisia hankintayksiköitä. Kilpailutamme koko HUSin sekä muiden asiakkaidemme hoito- ja yleistarvikkeiden, lääkintälaitteiden sekä kaluston ja palvelujen hankinnat tiiviissä yhteistyössä hoitotyön ammattilaisten kanssa.
 
Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme neuvontaa hankinta-asioissa sekä hankintaan liittyviä lakimies- ja koulutuspalveluita.
 
Hankintapalveluidemme tehtävänä on omalta osaltaan varmistaa sairaanhoidon häiriötön toiminta sekä huolehtia siitä, että hankinnat tehdään kokonaistaloudellisesti edullisesti.
 
Haluamme olla terveydenhuollon hankintojen kansallinen edelläkävijä; vaativa ja innovatiivinen tuotteiden ja palvelujen ostaja, joka määrätietoisesti edistää kilpailua markkinoilla sekä toimii selkeiden pelisääntöjen mukaan ja vankan hankintaosaamisen pohjalta. Vastuullisuus on tärkeä arvomme.
 
Olemme toimittajien sekä muiden sidosryhmiemme arvostama kumppani ja käymme aktiivisesti vuoropuhelua toimittajien kanssa.
 
Noudatamme hankintalakia kaikissa hankinnoissamme. Lisäksi toimintaamme ohjaa HUSin hankintastrategia.
 
Avoimet tarjouskilpailut
 
Löydät kaikki julkaistut tarjouskilpailumme julkisten hankintojen HILMA-tietokannasta sekä sähköisestä tarjouspalvelustamme. Tarjouspalvelussa voit lukea tarjouspyyntödokumentit sekä jättää tarjoukset.
 
Pyrimme tavaran- ja palveluntoimittajien kanssa pitkäkestoisiin puite- ja vuosisopimuksiin. Sopimukset ovat kuntayhtymän käyttäjäyksiköitä sitovia. Uudet sopimuskumppanit valitaan kilpailuttamisen yhteydessä. Markkinoiden toimivuus ja toimittajien tasapuolinen kohtelu on meille erityisen tärkeää.
 
Tulevat tarjouskilpailut 2020-2021

Kilpailutuskalenteristamme löydät ne kilpailutukset, joista on tarkoitus julkaista tarjouskilpailu v. 2020 ja 2021 aikana. Kilpailutuskalenteria päivitetään kerran kuussa.

 

 Yhteystiedot

 
HUS Logistiikan asiakaspalvelu
 
Puh. (09) 471 77000
Avoinna arkisin klo 8-16

HUS Logistiikan hankintapalvelut

logistiikka.hankinta@hus.fi