Siirry pääsisältöön

Yritysyhteistyö

HUSissa teemme tiivistä kansainvälistä ja kansallista yhteistyötä eri yritysten kanssa.

Yritysyhteistyömme kehittämiseksi meillä toimii neuvoa-antavan Advisory Board, jossa käsitellään tutkimus- ja innovaatioyhteistyöhön, digitalisaatiokehitykseen ja markkinavuoropuheluun liittyviä yleisiä periaatteita ja toimintatapoja. Advisory Boardissa on kutsuttuna 15 yritysedustajaa eri toimialoilta sekä toimintayksiköidemme johtoa.  

Tarjoamamme yritysyhteistyömuodot ovat:  

  • CleverHealth Network 

  • HUS Testbed Yritysyhteistyön Advisory Board sekä start-up yhteistyömuodot  

  • HUS Findery ® 

  • HUS Virtual Reality Laboratory 

CleverHealth Network on terveysteknologian ekosysteemi, jossa yritykset ja terveydenhuollon asiantuntijat pääsevät kehittämään yhteistyössä entistä parempaa hoitoa suomalaisille sekä menestyviä terveysteknologian vientituotteita yrityksille. 

HUS Testbed tarjoaa yrityksille väylän suorittaa maksullista laitetestausta. 

HUS Findery ® on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu startup-tapahtuma, jossa startup-yritykset voivat olla suoraan yhteydessä terveydenhuollon huippuammattilaisten kanssa ja saavat tutkimus- sekä pilotointimahdollisuuksia. 

HUS Virtual Reality Laboratoryssa esittelemme terveydenhuollon käyttöön suunnattuja virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden ratkaisuja. Terkko Health Hubissa (Meilahden sairaala-alue, Haartmaninkatu 4) sijaitseva esittelytila on avoinna kaikille sopimuksen mukaan. 

CleverHealth Network

Olemme kansainvälisesti tunnettu terveys- ja hyvinvointitietoa hyödyntävä ja jalostava ekosysteemi, ja edelläkävijä terveydenhuollon murroksessa. Luomme yhteistyöllä vuosittain kymmeniä terveydenhuollon datan jalostukseen liittyviä maailmanluokan ratkaisuja.

Tutustu CleverHealth Networkiin (link to a different website)

HUS Testbed

Tarjoamme yrityksille yhteistyötä aidossa palvelu- ja tuotekehitysympäristössä. Luomme yhteyksiä terveydenhuollon ammattilaisten ja yritysten tuotekehityksen välille

HUS Testbed (link to a different website)