Gå till huvudinnehåll

Hos oss på jobb

HUS är en arbetsplats där du kan växa som yrkesperson och göra ett betydelsefullt arbete i en internationellt högklassig hälso- och sjukvårdsorganisation som uppskattar din kompetens.

HUS Helsingfors universitetssjukhus är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Nästan 27 000 yrkesverksamma arbetar hos oss för patienternas bästa i över 300 olika yrken.

Som Finlands ledande sjukhushelhet erbjuder HUS unika arbetsuppgifter. Vi bär ansvar för den specialiserade sjukvården för invånare i 24 medlemskommuner och dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar i hela landet centraliserats till oss. 

Som universitetssjukhus granskar och utvecklar vi ständigt våra vårdmetoder och vår verksamhet. En karriär vid HUS omfattar kontinuerligt lärande genom mångsidiga arbetsuppgifter och karriärvägar.

Bemötande

I vårt arbete strävar vi efter att alltid bemöta varje kollega och patient genuint och närvarande. Vi förstår vilken betydelse möten har i vardagen.

participate icon

Pionjärskap

Vi är modiga och söker målmedvetet nya sätt att göra saker bättre. Vi visar pionjärskap nationellt och internationellt.

Jämlikhet

Vi behandlar våra kollegor lika oavsett bakgrund, yrkestitel eller erfarenhet. Vi är alla jämlika HUS-anställda.

Vad ger arbetet inom HUS?

Hos oss blir du en del av ett multiprofessionellt team där alla har en viktig roll. Vi bemöter både kollegor och patienter jämlikt. Vi erbjuder dig en plats i utvecklingen av den främsta hälsovården.

Bekanta dig med oss som jobbar på HUS

Hur är det att jobba tillsammans med sin mamma?

Isa Forssas och Linda Kaarlela är mor och dotter, men också arbetskamrater. Duon, som arbetar på jouren på Jorvs sjukhus, har trivts utmärkt också som arbetspar.

Blir du ny HUS-anställd?

Läs våra råd för att söka jobb, lär känna vår rekryteringsprocess och sök ett intressant ledigt jobb redan idag!

Feedback

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen! Berätta om hur vi kan förbättra den här sidan.

Berätta om hur vi har lyckats eller hur vi kan förbättra den här sidan.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.