Gå till huvudinnehåll

Rådgivning och tidsbokning till laboratoriet

Nyckelord:
  • laboratorium
  • tidsbokning
  • HUSLAB

Du kan boka en tid för undersökningar enkelt via nätet på adressen www.huslab.fi/tidsbokning. Vi betjänar på numret 09 471 86800 och i live-chatten.

asiakaspalvelija puhelimessa

Utöver tidsbokning via nätet betjänar vi också per telefon. Vi hjälper bland annat till med förberedelser inför laboratorieundersökningar och med andra frågor som rör undersökningar. Vi kan också hjälpa dig att välja ett lämpligt laboratorium. Vi betjänar på numret 09 471 86800 och i live-chatten vardagar kl. 8.30–15.30. www.huslab.fi/tidsbokning

Svaren på laboratorieundersökningarna får du från den enhet som vårdar dig, till exempel en hälsostation. Vår kundrådgivning ser inte resultatet av coronavirustestet, du informeras om resultatet via sms.

I vår chatt- och chattbotstjänst svarar vi på frågor om till exempel tidsbokning och när verksamhetsställen har öppet. Vår chattbot hjälper kunder dygnet runt.  Våra kundtjänsthandläggare svarar i livechatten vardagar mellan 7.30 och 15.30. 

Vi samlar in återkoppling på telefonsamtal via textmeddelande. Vid återkopplingen frågar vi bland annat om ditt ärende blev omskött och om du skulle kunna tänka dig att rekommendera oss till andra. 

Kötiderna till vår tidsboknings- och rådgivningstelefon är kortare i slutet av veckan. 

Telefonsamtalet och att stå i kö till tidsboknings- och rådgivningsnumret kostar som ett lokalsamtal.  

Verksamhetsställen

Tullbommens laboratorium

På Tullbommens laboratorium betjänar vi med tidsbokning och könummer. Vi rekommenderar tidsbokning.

Kvinnoklinikens laboratorium

På Kvinnoklinikens laboratorium tillämpas ett kösystem för akut provtagning och kunder som skulle åsamkas orimligt besvär av att ta sig till något annat…

Kouvola hälsostation, laboratorium

På laboratoriet på Kouvola hälsostation betjänar vi med tidsbokning och könummer. Vi rekommenderar tidsbokning.

Pejas sjukhus laboratorium

På laboratoriet på Pejas sjukhus betjänar vi med tidsbokning och könummer.