Kulkuyhteydet ja pysäköinti

Joukkoliikenne

 
Suosittelemme käyttämään mahdollisuuksien mukaan joukkoliikennettä tullessanne hoitoon HUSin sairaalan. Hoidon pitkittyessä oman ajoneuvon pysäköintikustannukset saattavat nousta yllättävän suuriksi. Joukkoliikenneyhteydet Jorvin sairaalaan
 

Pysäköinti

 
Pysäköinti Jorvin sairaalan alueella on maksullista. Pysäköintipaikka Jorvin sairaalan asiakkaille löytyy helpoiten P1 pysäköintilaitoksesta, joka sijaitsee Espoon sairaalan alla. Ajaminen sisälle halliin tapahtuu joko Karvasmäentien ajorampista tai Jorvin sairaalan pääovelle johtavan tien jälkimmäisestä kiertoliittymästä. Pysäköinti on maksullista ja hinta on 7.12.2017 alkaen 1€/ alkava 50 min. Pysäköinti on maksullista kaikkina viikonpäivinä, ympäri vuorokauden.
 
Pitkäaikaispysäköinti pysäköintilaitoksessa on kielletty. Sairaalassa työskenteleville pysäköinti on sallittu työpäivän/-vuoron aikana. Väärinkäytöksissä Kiinteistö Oy Espoon sairaalalla on oikeus siirrättää ajoneuvo omistajan/haltijan kustannuksella Espoon kaupungin osoittamalle alueelle.
 
P1-pysäköintilaitoksen kolmessa eri kerroksessa on hissiaulat. Hissiauloissa on lippuautomaatit, joihin pysäköinti maksetaan pysäköinnin alkaessa. Automaatteihin voi maksaa kolikoilla, sekä yleisimmillä Debit- ja Credit-maksukorteilla. Myös mobiilisovelluksilla maksaminen on mahdollista.

Pysäköintilaitoksesta pääsee helpoiten Jorvin sairaalaan siirtymällä hissillä toiseen kerrokseen.

Sieltä pääsee yhdyskäytävää pitkin sisäkautta Jorvin sairaalan aulaan, lähelle pääovea.​

Sairaala-alueella on saattoliikenteelle muutamia ulkopysäköintipaikkoja, mutta niiden
määrä on suhteellisen vähäinen. Saattopysäköintipaikoilla pysäköinti on maksullista ja kalliimpaa kuin P1 pysäköintilaitoksessa pysäköinti. Osalla saattopaikoista myös maksimipysäköintiaikaa on rajoitettu.
 

Pysäköinti ensiavun luona

 
Ensiavun edustalla on hyvin rajoitettu määrä potilaiden saattamiseen tarkoitettuja pysäköintipaikkoja. Suosittelemme ajoneuvon siirtämistä aina P1 pysäköintilaitokseen kun potilas on saatu saatettua ensiapuun.
Ajoreitti ensiapuun on ambulanssien ajoreitti ja on siitä syystä pidettävä aina vapaana. Ajoradalle ei ole tästä syystä suositeltavaa pysähtyä odottamaan pysäköintipaikkaa ensiavun edessä.
 
Ulkoalueilla pysäköinnin voi maksaa Easypark ja Parkman. Tämä on suositeltava maksutapa, sillä sairaalassa tarvittavaa aikaa on erittäin hankala etukäteen tietää. Mobiilisovelluksilla pysäköinnin päättymisaikaa voi muuttaa pysäköinnin vielä ollessa käynnissä.

Lisätietoja sairaalan pysäköinnistä voi tiedustella osoitteesta pysakointi@hus.fi. Henkilökunnan pysäköinnistä löytyy lisätietoa HUS-intranetistä.