Laboratoriohoitaja pipetoi ja hymyilee kameralle laboratoriossa

Tervetuloa HUSLABiin

HUSLABin laboratoriot palvelevat Uudellamaalla, Kymenlaaksossa ja Etelä-Karjalassa. Valitse sinulle sopiva laboratorio näytetyypin mukaan luettelosta tai sijainnin mukaan kartalta. Voit käydä missä tahansa HUSLABin näytteenottopisteessä. Myös näytepurkit voi palauttaa mihin tahansa toimipisteeseen. Useisiin laboratorioihin voi varata ajan etukäteen.​​​​​​​​​​ ​Yksityislääkärin lähetteellä voit asioida tietyissä toimipisteissämme​.

Etelä-Karjalan laboratorioiden yhteystiedot, potilasohjeet ja ajanvaraus löytyvät Eksoten sivuilta: www.eksote.fi​. HUSLABin laboratoriot ovat osa HUS Diagnostiikkakeskusta​.

 

Koronavirusepidemian aikainen toiminta laboratorioissa

Näytteenottopisteissämme ei oteta koronavirusnäytteitä.  Toimipisteiden aukioloajoissa voi olla muutoksia ja osa toimipisteistä on suljettu, lue lisää tiedotteesta.

HUSLAB toimii nyt pääasiassa ajanvarauksilla >> varaa aika verkosta. Kaikki vapaat aikamme ovat nähtävillä myös verkossa.

Tulethan laboratorioon vasta hieman ennen varattua aikaasi ja mieluiten yksin ilman saattajaa, jos mahdollista. Näin vältämme odotustilojen ruuhkautumista.

Kerro näytteenottajalle, jos sinulla on flunssaoireita.

Linkit1
Linkit2
 

 Asiakaspalvelu

 
HUSLABin ajanvaraus ja neuvonta

09 471 86800
ma-pe 7.30-15.30

Kaikki vapaat aikamme ovat näkyvillä verkkoajanvarauksessa.
 
HUS Kuvantamisen ajanvaraus
 
Puhelinpalvelumme on ruuhkautunut
_________________
 

 Ajankohtaista