Siirry pääsisältöön

Osasto K2

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Peijaksen sairaala
Sairaalakatu 1
Vantaa

Postiosoite

PL 900
HUS 00029

Palveluajat

ma–su 14.00–18.30

Peijaksen sairaalan osastolla K2 hoidamme lonkan ja polven tekonivelleikkauspotilaita. Osastollemme on keskitetty myös vaativat tekonivelten uusintaleikkaukset. 

Lääkäri katsoo potilaan jalkaa.

Hoidamme suunnittellusti leikkaukseen tulevien lisäksi ortopedisiä päivystyspotilaita, lähinnä tekonivelpotilaiden erilaisia infektio- ja kipuongelmia.

Toimimme potilaslähtöisesti ja yksilöllisyyttä kunnioittaen. Toimintaamme kehitetään jatkuvasti, jotta voimme tarjota potilaillemme parasta mahdollista hoitoa.


Tutustu tekonivelpotilaan hoitopolkuun 

Leikkaukseen tulijan talo ,

TERVEYSKYLÄ.FI

Sivuilta saat ohjeita ja vinkkejä leikkaukseen valmistautumiseen ja siitä toipumiseen.

Terveyskylän Niveltalo ,

TERVEYSKYLÄ.FI

Niveltalo on tuki- ja liikuntaelinten sairaanhoidon ammattilaisten yhdessä tuott​ama verkkopalvelu sinulle, joka kärsit nivelkivusta, muista niveloireista tai -vammoista.

Kuntoutumistalo ,

TERVEYSKYLÄ.FI

Kuntoutumistalo.fi -palvelusta löydät tietoa ja tukea kokonaisvaltaiseen kuntou​tumiseesi.

Sairaalat

Peijaksen sairaala

Peijaksen sairaala on osa HUS Helsingin yliopistollista sairaalaa. Peijaksen sairaalan vuodeosastoilla hoidamme kirurgisia, psykiatrisia ja sisätautien kuten kardiologian ja keuhkosairauksien potilaita.

Palvelut

Tukielinkirurgia

Palvelemme luu- ja tukielinsairauksien eli ortopedian ja traumatologian sekä käsikirurgian erikoisaloilla. Toimimme Töölön, Jorvin, Peijaksen ja…

Tekonivelpotilaan hoitopolku

Tekonivelkirurgia eli lonkan, polven ja pienempien nivelten tekonivelleikkaukset on HYKS-alueella keskitetty Peijaksen sairaalaan. Tällä sivustolla…