Siirry pääsisältöön

Urologian poliklinikka, Lohjan sairaala

Asiasanat:
  • Lohja
  • Lohjan sairaala
  • urologia

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Lohjan sairaala
Sairaalatie 8, C-ovi, 1. krs
Lohja

Postiosoite

PL 1010
00029 HUS

Palveluajat

ma–pe 7.00–12.00
Käytössämme on takaisinsoittopalvelu.

Lohjan sairaalan urologian poliklinikalla hoidamme eturauhassyöpää tai sen epäilyä, virtsarakkosyöpää, eturauhasen hyvänlaatuista liikakasvua ja virtsaamiseen liittyviä häiriöitä.

Hoitaja ohjeistaa potilasta vastaanotolla

Urologian poliklinikkamme toimii lähetepoliklinikkana. Poliklinikan lähetteet tulevat alueen terveyskeskuksista, yksityis- ja työterveyslääkäreiltä, toisista sairaaloista sekä Lohjan sairaalan muista yksiköistä. Poliklinikalla hoidamme erikoissairaanhoidon lääkärin tutkimusta ja hoitoa tarvitsevia potilaita.

Poliklinikallamme työskentelee kaksi urologia, sairaanhoitaja/uroterapeutti ja osastonsihteeri. Poliklinikalla tekemiemme tutkimusten ja toimenpiteiden jälkeen sairaudesta riippuen asetamme sinut leikkausjonoon tai järjestämme kontrolliajan urologian poliklinikalle. Kun et enää tarvitse erikoissairaanhoitoa, niin jatkohoidosta huolehtii terveyskeskus tai halutessasi esimerkiksi työterveys- tai yksityislääkäri.

Sairaalat

Palvelut

Urologia

Hoidamme urologiassa miesten ja naisten munuaisten ja virtsateiden sekä miesten sukuelinten sairauksia. Teemme myös tutkimusta ja hoidamme potilaita…