Siirry pääsisältöön

Kirurgian poliklinikka, Hyvinkään sairaala

Asiasanat:
  • kirurgia
  • Hyvinkään sairaala
  • ortopedia

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Hyvinkään sairaala
Sairaalankatu 1, D-rakennus, 1. kerros
Hyvinkää

Postiosoite

PL 585
05850 Hyvinkää

Ajanvaraus- ja lähetetiedustelut sekä hoitoon liittyvät asiat. Meillä on käytössä takaisinsoittopalvelu.

Puhelin, Ajanvaraus- ja lähetetiedustelut sekä hoitoon liittyvät asiat. Meillä on käytössä takaisinsoittopalvelu.: 019 4587 4600

Palveluajat

ma–pe 8.00–12.00
Ajanvarauksiin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä myös sähköpostitse: Kirurgianpoliklinikka.Hyvinkaa@hus.fi Sähköpostiyhteys on suojaamaton. Käsittelemme vain aikojen peruutuksia ja siirtoja.

Avoinna

Palveluajat

ma–to 8.00–15.30
pe 8.00–15.00

Hyvinkään sairaalan kirurgian poliklinikalle tullaan ensikäynnille lähetteellä alueen terveyskeskuksista, työterveyshuolloista, yksityislääkäriasemilta, HUSin muista sairaaloista, Hyvinkään sairaalan muilta erikoisaloilta tai päivystysosastolta. Osastolta kotiutuvat potilaat tulevat tarvittaessa poliklinikalle kontrollikäynnille.

Sinulle varataan ensi tai uusintakäyntiaika lääkärille tai hoitajan vastaanotolle.  Vastaanotolla sinulle voidaan varata toimenpideaika tai sinut asetetaan jonoon leikkaussalissa tapahtuvaan toimenpiteeseen.

Poliklinikalla hoidetaan eri erikoisalojen potilaita:

Meillä on lisäksi hoitajavastaanottoja, kuten haavahoitajalla, syöpähoitajalla, urologiassa ja kipsauksessa.

Lisäksi meillä toimii polikliinisen kirurgian yksikkö (POKI-yksikkö). Poliklinikalla tehdään vuosittain noin 600 toimenpidettä, esimerkiksi ortopedisiä käsitoimenpiteitä, urologisia- ja plastiikkakirurgisia toimenpiteitä ja laskimoiden lasertoimenpiteitä.

Meillä on käytössä potilaille erilaisia digihoitopolkuja ja sähköisiä palveluja, kuten Maisa-palvelu.

Sairaalat

Palvelut

Kirurgia

Teemme HUSissa kirurgisia toimenpiteitä useimmissa sairaanhoitopiirin sairaaloissa.

Plastiikkakirurgia

Teemme plastiikkakirurgisia toimenpiteitä Töölön ja Jorvin sairaaloissa sekä lisäksi Hyvinkään, Lohjan, Porvoon ja Raaseporin sairaaloissa.

Urologia

Hoidamme urologiassa miesten ja naisten munuaisten ja virtsateiden sekä miesten sukuelinten sairauksia. Teemme myös tutkimusta ja hoidamme potilaita…

Vatsaelinkirurgia ja endoskopia

Tutkimme ja hoidamme vatsaelinkirurgiassa ruoansulatuskanavan kirurgisia sairauksia. Näitä ovat suoliston sairaudet ruokatorvesta peräsuoleen sekä maksan…