Siirry pääsisältöön

Kuvantamisen ajanvaraus ja asiakaspalvelu

Asiasanat:
  • ajanvaraus
  • asiakaspalvelu
  • röntgen

Palvelemme puhelimitse, chatbotissa ja live-chatissa. Keuhkojen ja luuston kuvauksiin voit tulla ilman ajanvarausta, luuntiheysmittaukseen tarvitset ajanvarauksen. Voit varata tiettyihin kuvantamistutkimuksiin ajan Maisan kautta.

Asiakaspalvelija puhelimessa.

Palvelemme kuvantamisen ajanvarauksessa ja asiakaspalvelussa puhelimitse arkisin kello 8.00–15.30 numerossa 09 471 80900. 

Varaamme aikoja ja annamme neuvontaa Uudenmaan alueen potilaille. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu klo 8.00–14.30. 

Autamme ajanvarauksissa myös terveydenhuollon henkilökuntaa, jos he varaavat ajan potilaan puolesta.  

Soitto ja jonotus ajanvaraus- ja neuvontanumeroon maksaa paikallispuhelun verran.  

Keräämme palautetta puheluista tekstiviestillä. Palautteessa kysytään muun muassa, saitko asiasi hoidettua ja voisitko suositella meitä muille.

Chatbot palvelee ympäri vuorokauden

Chatbot- ja chat-palveluissa vastaamme kysymyksiin esimerkiksi ajanvarauksesta ja toimipisteiden aukioloajoista. Chatbot palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden.  Asiakaspalvelijamme vastaavat live-chatissa arkisin klo 8.00–15.00.

Nostolaitteet

Useissa kuvantamispalveluiden toimipisteissämme on käytettävissä nostolaite esimerkiksi pyörätuolilla liikkuvia asiakkaita varten. Jos tarvitset nostolaitetta, soitathan etukäteen kyseiseen toimipisteeseen. 

Lisätietoa ja listaus toimipisteistä, joissa on käytössä nostolaite.

Lisätietoa kuvantamistutkimuksista Terveyskylässä

Löydät lisätietoa kuvantamistutkimuksista Terveyskylän Tutkimukseen tulijan talosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu. 

Siirry tästä Tutkimukseen tulijan taloon.

Toimipisteet

Elielinaukion röntgen

Teemme Elielinaukion röntgenissä tavallisia röntgentutkimuksia ilman ajanvarausta ja muita kuvantamisen tutkimuksia ajanvarauksella.

Ison Omenan röntgen

Ison Omenan röntgenissä teemme tavallisia röntgentutkimuksia ilman ajanvarauksia. Samoista tiloista löydät myös laboratorion.

Jorvin sairaalan röntgen

Jorvin sairaalan röntgenissä teemme sekä kiireellisiä että kiireettömiä tutkimuksia. Kiireettömät tutkimukset teemme ajanvarauksella.

Leppävaaran röntgen

Leppävaaran röntgenissä teemme tavallisia röntgentutkimuksia ilman ajanvarausta ja ultraäänitutkimuksia ajanvarauksella.

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kysy minulta laboratorio- ja kuvantamistutkimuksista!