Gå till huvudinnehåll

Besöksanvisningar

Nyckelord:
  • Mejlans brosjukhus
  • tillgänglighet
  • Besöksanvisningar

Mejlans brosjukhus finns på Mejlans sjukhusområde.

Besöksadress

Haartmansgatan 4
00029 Helsingfors

Ankomstanvisningar

Du kommer in i Brosjukhuset via huvudingången till Mejlans sjukhus, som är belägen i byggnad 1. Du kan se byggnadens läge på kartan ovan.

En lång backe leder till Mejlans sjukhus ingång (lutning 5 %, förbindelseleden har ett ytvärmesystem). Vid huvudingången finns skjutdörrar som öppnas automatiskt och inga trappor finns i anslutning till huvudingången. Mejlans sjukhus huvudentré har en hissförbindelse till Brosjukhuset.
Ankomst till Mejlans samjour

Mejlans samjour finns i tre olika byggnader. Du anländer alltid till samjouren via ingången till Haartmanska sjukhuset (byggnad 12), där man först gör en bedömning av vårdbehovet och hänvisar dig vidare enligt hurdan vård du behöver. Också de som besöker jourpatienter anländer via ingången till Haartmanska sjukhuset.

Parkering på sjukhusområdet

Det finns många parkeringsområden och tre parkeringshallar i Mejlans sjukhusområde. I parkeringshallarna finns det en tillgänglig parkeringsplats bredvid ingången till hissentrén. Ledsagarområden finns vid parkeringsområdet framför Haartmanska sjukhuset samt vid körramperna på Mejlans sjukhus.Besökstider och mer detaljerad information om platsen på sjukhuset hittar du på avdelningens eller poliklinikens egna sida.

Feedback

Hittade du vad du sökte?

Tack för responsen!

Tack för responsen! Berätta om hur vi kan förbättra den här sidan.

Berätta om hur vi har lyckats eller hur vi kan förbättra den här sidan.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.

Du skriver väl inte in dina personliga uppgifter här. Observera att vi inte svarar på respons som lämnats via denna blankett. Respons som inte gäller webbplatsen kan ges på vår webbplats.