Gå till huvudinnehåll

Besöksanvisningar

Nyckelord:
  • hud- och allergisjukhuset
  • tillgänglighet
  • Besöksanvisningar

Hud- och allergisjukhuset ligger i Mejlans sjukhusområde.

Besöksadress

Mejlansvägen 2
00250 Helsingfors

Ankomstanvisningar

Om du anländer med kollektivtrafik eller till fots, finns det en lång och brant backe på sträckan. För fotgängare rekommenderar vi ingången på första våningen där det finns trappor. Ingången på första våningen har dörrar som öppnas manuellt.

Om du behöver en tillgänglig väg kan du använda körbanan till vår huvudingång. Dörrarna i huvudingången öppnas automatiskt. Rullstolar finns att låna i närheten av huvudingången.

Ingången till B-trappan har dörrar som öppnas manuellt samt en hög metalltröskel i dörröppningen. I trappans vindfång finns det en flyttbar ramp för tröskeln.

Ingången till kliniken för könssjukdomar har en dörr som öppnas manuellt. Dörren har en hög tröskel och vindfånget är trångt.

Du kan också komma längs servicetrafikens körbana. Vid inkörningen finns det en stor lyftdörr med en dörr för fotgängare bredvid. Bredvid dörren hittar du en dörrtelefon (knapp på 1290 mm höjd). Observera att gångvägen i tunneln är brant (9 %). Tunneln leder till dörren varifrån skyltar visar vägen till sjukhusets hissar.

Våra hissar är anpassade för rullstolsburna. Våra trappor har ledstänger på vardera sidan av trappan. 
Feedback

Hittade du vad du sökte?