Päivystyspoliklinikka

Käyntiosoite
Jorvin sairaala
Päivystysrakennus (sisäänkäynti Turuntien kautta)
Turuntie 150, 02740 Espoo
PL 800, 00029 HUS

Soita ennen päivystykseen hakeutumista Päivystysavun numeroon 116 117 (0 €). Kiireellisessä tilanteessa päivystykseen voi hakeutua suoraan, jos yhteyttä Päivystysapuun ei saa kohtuullisessa ajassa. Hätätilanteessa soita 112. ​

Yhteydenotot
09 471 83300
Faksi 09 471 85915
 
Jorvin sairaalassa toimii yhteispäivystys eli terveyskeskuspäivystys ja erikoissairaanhoidon päivystys samassa rakennuksessa.
 
Virka-aikana klo 8-16 espoolaisten ja kauniaislaisten tulee hakeutua päivystykseen omalle terveysasemalleen. Kirkkonummelaisten tulee hakeutua päivystykseen omalle terveysasemalleen arkipäivisin ja viikonloppuisin klo 8-20.
 
Terveyskeskuspäivystys on auki Jorvissa arkisin virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisin.
 
Espoolaisten aikuisten ja lasten murtumat hoidetaan Jorvin päivystyksessä. Murtumaepäilyissä soitetaan ensin arkisin klo 8-16 omalle terveysasemalle, iltaisin ja viikonloppuisin saa neuvontaa numerosta 116 117. Pienet nyrjähdykset ja vammat hoituvat oman terveysaseman päivystävän sairaanhoitajan vastaanotolla.
  
Erikoissairaanhoidon päivystys toimii vuorokauden ympäri. Erikoissairaanhoidon päivystykseen tullaan lääkärin lähetteellä tai hätätapauksissa ilman lähetettä. Terveyskeskuspäivystykseen ei tarvita lähetettä. Potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä ja siksi odotusajat saattavat venyä pitkiksi.
 
 

 Päivystyskäynnin arvioitu kesto - aikuiset

 
​​
 

 Milloin päivystykseen?

 
 

 Päivystys-rakennus