Siirry pääsisältöön

Kirurgian poliklinikka

Asiasanat:
  • kirurgia
  • ortopedia
  • plastiikkakirurgia

Yhteystiedot ja aukioloajat

Käyntiosoite

Porvoon sairaala, 1. kerros
Sairaalantie 1
Porvoo

Postiosoite

PL 500
Porvoo 06151

Palveluajat

ma–pe 8:00–16:00

Ajanvaraus- ja lähetetiedustelut, aikojen peruutukset, hoidollinen neuvonta

Puhelin, Ajanvaraus- ja lähetetiedustelut, aikojen peruutukset, hoidollinen neuvonta: 019 548 2560

Palveluajat

ma–pe 8:00–13:00

Porvoon sairaalan kirurgian poliklinikalla hoidamme kirurgisia potilaita (ortopedia, plastiikkakirurgia, suolistokirurgia, urologia ja yleiskirurgia). Meillä on myös korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin vastaanotto kahtena päivänä viikossa.

Meille tulet hoitoon lääkärin lähetteellä.

Porvoon sairaalan kirurgian poliklinikalla hoidamme kirurgisia potilaita (ortopedia, plastiikkakirurgia, suolistokirurgia, urologia ja yleiskirurgia). Meillä on myös korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärin vastaanotto kahtena päivänä viikossa. 

Meille tulet hoitoon lääkärin lähetteellä.

Ajanvaraus- ja lähetetiedustelut voit tehdä myös sähköpostitse, @email. Mainitsethan viestissäsi nimen ja syntymäajan, ei henkilötunnusta. 

Palvelut

Vatsaelinkirurgia ja endoskopia

Tutkimme ja hoidamme vatsaelinkirurgiassa ruoansulatuskanavan kirurgisia sairauksia. Näitä ovat suoliston sairaudet ruokatorvesta peräsuoleen sekä maksan…

Plastiikkakirurgia

Teemme plastiikkakirurgisia toimenpiteitä Töölön ja Jorvin sairaaloissa sekä lisäksi Hyvinkään, Lohjan, Porvoon ja Raaseporin sairaaloissa.

Tukielinkirurgia

Palvelemme luu- ja tukielinsairauksien eli ortopedian ja traumatologian sekä käsikirurgian erikoisaloilla. Toimimme Töölön, Jorvin, Peijaksen ja…

Lantion ja alaraajojen kirurgisten ongelmien hoito

Lantion ja alaraajan (nilkka, sääri, polvi) vammojen ja erilaisten ortopedisten ongelmien diagnostiikka ja hoito on keskitetty Töölön sairaalaan.

Sairaalat

Porvoon sairaala

Porvoon sairaalassa vastaamme alueen erikoissairaanhoidon palveluista.