Siirry pääsisältöön

Urologian poliklinikka ja endoskopiayksikkö, Peijaksen sairaala

Asiasanat:
  • urologia
  • poliklinikka

Peijaksen urologian poliklinikalla hoidamme munuaisten, virtsaelinten sekä miesten sukuelinten sairauksia. Teemme myös erilaisia ruoansulatuskanavan ja keuhkoputkien tähystystutkimuksia. Poliklinikallemme tullaan lähetteellä ja ajanvarauksella.

Vatsakeskus

Urologia

Poliklinikallamme on erikois- ja erikoistuvien lääkäreiden vastaanottotoimintaa. Teemme virtsateiden tähystyksiä ja toimenpiteitä sekä eturauhasen ultraääni- ja neulanäytteenottotutkimuksia. Teemme myös virtsan virtaus- ja jäännösvirtsan mittauksia. Teemme myös esimerkiksi miesten sterilisaatioita ja ympärileikkauksia sekä laitamme virtsakatetreja.

Kirurgian poliklinikka 3:lla teemme leikkausajan saaneiden potilaiden tulotarkastuksia, ja osa potilaistamme saapuu leikkaukseen kirurgian poliklinikka 4:n kautta.

Lisäksi poliklinikallamme on hoitajavastaanottoja, joita pitävät:

  • ​uroterapeutti
  • eturauhassyöpäsairaanhoitaja​
  • urologian sairaanhoitaja ja
  • ERAS-tutkimushoitaja.

Endoskopia

Teemme mahalaukun ja paksusuolen tähystyksiä sekä erilaisia toimenpiteitä kuten pienten kasvainten poistoja, ruokatorven- ja paksusuolen ahtaumien laajentamisia, ruokatorven laskimolaajentumien kumilenkkihoitoja ja ulosteensiirtoja.

Laitamme ravintoletkuja vatsanpeitteiden kautta mahalaukkuun (PEG).

Lisäksi teemme päivystyksellisiä - ja keuhkoputken tähystyksiä.

Feedback

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.