Siirry pääsisältöön

Käsikirurgian poliklinikka, Hyvinkään sairaala

Asiasanat:
  • käsikirurgia
  • Hyvinkään sairaala

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Hyvinkään sairaala, A-rakennus, 1. krs
Sairaalankatu 1
Hyvinkää

Postiosoite

PL 585
05850 Hyvinkää

Ajanvaraus-, lähetetiedustelut sekä hoitoon liittyvät asiat

Puhelin, Ajanvaraus-, lähetetiedustelut sekä hoitoon liittyvät asiat: 019 4587 4600

Palveluajat

ma–pe 8.00–14.00
Meillä on käytössä takaisinsoittojärjestelmä.

Avoinna

Palveluajat

ma–to 7.30–15.30
pe 8.00–15.00

Hyvinkään sairaalan käsikirurgian poliklinikalla hoidamme ranteen ja käden alueen vammoja ja sairauksia.

Tavallisimpia tapaturmia ovat murtumat, jänne- ja nivelsidevammat, venähdykset, haavat ja hermovammat.  Kiireellisissä tapauksissa hoitoon tullaan päivystyspoliklinikan kautta.

Ajanvarauspoliklinikalla hoidamme muun muassa käden alueen nivelkulumia, rasitusperäisiä vaivoja sekä yläraajan kasvaimia ja hermopinteitä. Ajanvarauspoliklinikalle tulet lääkärin lähetteellä, jonka perusteella käsikirurgi arvioi hoidon kiireellisyyden. Käytössä on röntgen-, ultraääni-, magneetti- ja tietokonekuvaus sekä hermoratamittaukset. Sinulle saatetaan määrätä näitä tutkimuksia jo ennen lääkärin vastaanottoa. Fysioterapeutin ja toimintaterapeutin antamaa kuntoutusta käytetään myös osana hoitoa.

Useimmiten voit odottaa käsikirurgista leikkausta kotona. Sairaalaan tulet LEIKO-yksikön kautta sovittuna leikkauspäivänä. Useimmat leikkaukset ovat päiväkirurgisia, eli kotiin pääset jo samana päivänä. Teemme poliklinikalla pientoimenpiteitä myös paikallispuudutuksessa (POKI = polikliininen kirurgia).

Sairaalat

Palvelut

Käsikirurgia

Käsikirurgiassa tutkimme ja hoidamme käsien sekä osittain koko yläraajan sairauksia ja vammoja, jotka vaativat leikkaushoitoa.