Siirry pääsisältöön

Fysioterapia

Tarjoamme fysioterapiapalveluja tarpeen mukaan Uudenmaan alueen erikoissairaanhoidon potilaille ja kuntoutujille sairaaloiden eri osastoilla sekä poliklinikoilla.

Kuvituskuva: Fysioterapeutit auttavat potilasta ylös

Tavoitteenamme on edistää ja ylläpitää potilaidemme liikkumis- ja toimintakykyä eri tilanteissa koko elinkaaren ajan.

Aloitamme fysioterapian potilaan liikkumis- ja toimintakyvyn arvioinnilla. Tämän perusteella laadimme yksilölliset tavoitteet ja suunnitelman yhteistyössä potilaan ja mahdollisesti läheisten kanssa osana kokonaishoitoa ja kuntoutusta.

Fysioterapia voi sisältää yksilölliseen tarpeeseen perustuen esimerkiksi terveyttä ja toimintakykyä edistävää ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, fysikaalisia hoitoja sekä apuvälinetarpeen arvioinnin, valinnan ja seurannan.

Fysioterapia voi toteutua joko yksilöllisesti tai ryhmässä. Tarjoamme myös etäkuntoutuspalveluja. Erikoissairaanhoidossa hoitojaksot ovat usein lyhyitä, jolloin fysioterapiassa painottuu potilaiden ja läheisten ohjaus sekä fysioterapeuttisen jatkokuntoutuksen ja seurannan järjestäminen.

Fysioterapiatoimintamme perustana on fysioterapiatiede, jossa sovelletaan myös muiden tieteenalojen tutkimusta ja tietoa. Teemme yhteistyötä myös muiden sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten ja yhteisöjen kanssa.
 

Kuntoutumistalo

Tervyskylä.fi

Löydät lisätietoa fysioterapiasta Terveyskylän Kuntoutumistalosta. Terveyskylä on erikoissairaanhoidon verkkopalvelu.

Tästä Fysioterapian etusivulle (link to a different website)

Toimipisteet

Fysioterapiayksikkö

Hyvinkään sairaalan fysioterapiayksikössä hoidamme tuki- ja liikutaelinsairauksia.

Fysioterapeutit

Naistenklinikan fysioterapiassa hoidamme naistentautien, raskaana olevien ja synnyttäjien vuodeosastojen ja poliklinikoiden potilaita, joilla on lääkärin…

Fysioterapeutit

Jorvin sairaalan fysioterapiassa tuotamme fysioterapiapalveluja sairaalan kirurgian, sisätautien ja neurologian vuodeosastoille sekä fysiatrian, kirurgian…

Fysioterapeutit

Peijaksen sairaalan fysioterapeutit palvelevat sairaalan vuodeosastoja ja poliklinikoita.