Äitiyspoliklinikka

Käyntiosoite
Jorvin sairaala, N-tornin 7. kerros
Turuntie 150, Espoo


Postiosoite
PL 800, 00029 HUS

Yhteydenotot
Äitiysvastaanotot: 09 471 83201, soittoaika arkisin klo 9-15
Osastonsihteeri: 09 471 82101
Faksi: 09 471 85916

Avoinna arkisin klo 7.30–15.15. Poliklinikka toimii opetuspaikkana lääketieteen ja terveydenhuollon eriasteisille opiskelijoille.

Äitiysvastaanotoilla seurataan riskiraskauksia. Vastaanottoajat annetaan lähetteen perusteella. Lähetteen voi kirjoittaa äitiysneuvolan lääkäri, terveydenhoitaja tai yksityislääkäri. Poliklinikan lääkäri arvioi lähetteen perusteella hoidon tarpeen ja kiireellisyyden. Asiakas saa tiedon ajasta kirjeitse tai puhelimitse. Ainoastaan loppuraskauden seurantaan (raskausviikot 41+5) asiakkaat varaavat ajan itse puhelimitse.

Osa Jorvin äitiyspoliklinikan vastaanotoista toimii Ison Omenan neuvolan tiloissa, palvelutorin 3. kerroksessa.

Alkuraskauden ultraäänitutkimuksiin lähetetään kutsukirje äitiysneuvolasta saatujen taustatietojen perusteella. Tutkimukset tehdään 5.6.2018 alkaen Helsingin keskustassa, HUS Síkiöseulontayksikkö, Bulevardi 22A.

Äitiysvastaanotot sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumisautomaatilla, poliklinikan aulassa.

Vastaanotot:

• synnytyslääkärin vastaanotto
• kätilön vastaanotto
• synnytyspelkopotilaat
• raskausdiabeetikot
• päihdeongelmaiset


***

Pidetään yhdessä huolta potilaista
ETHÄN TULE VASTAANOTOLLE SAIRAANA!

Mikäli sinulla on tartuntataudin oireita tai olet altistunut koronavirukselle (COVID-19),  et voi tulla poliklinikallemme. Jos olet terve, voit tulla vastaanotolle. Mukaan voi tulla yksi terve tukihenkilö/puoliso. Pese kädet huolellisesti saippualla ja käytä käsidesiä ennen tai heti poliklinikalle tultuasi!​

 

 Lue lisää