Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikkö

Hammaspäivystys koronaviruspotilaille

Kirurgisen sairaalan lisäksi myös Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikön tiloissa aloitetaan 4.5.2020 koronavirus covid-19-infektiota tai muuta akuuttia hegitystieinfektiota sairastavan potilaan sekä koronavirukselle altistuneen potilaan päivystyksellinen hammashoito.

Ole virka-aikana yhteydessä oman kuntasi suun terveydenhuoltoon. Virka-ajan ulkopuolella soita numeroon 09 471 71110. Aikaa ei voi varata itse,
vaan aika annetaan hammaslääkärin konsultaation perusteella.​

Tutustu​ koronavirus epidemian aikaiseen kiireelliseen ja päivystykselliseen hammashoitoon tästä!

Yksikön osoite
Mannerheimintie 172 

Käyntiosoite
Kytösuontie 9 A, 3. krs, Helsinki

Postiosoite
PL 670, 00029 HUS

  
Yhteydenotot
Ajanvaraus:  
09 471 71702 (mape klo 8.00−9.30 sekä ma, ti ja to klo 12.00−13.30)

Faksi 09 471 71724
Osastonhoitaja: Tuula Aaltonen
Päivittäistoiminnasta vastaava vs. ylihammaslääkäri: Laura Lakio
Kliininen ylihammaslääkäri: Hellevi Ruokonen
Linjajohtaja: Risto Kontio

Aukioloaika: ma, ti ja to klo 815.30; ke ja pe 812

Poikkeuksena hoitoyksikkö on suljettu juhannuksesta elokuun puoleenväliin saakka. Lisäksi hoitoyksikkö on kiinni joulun välipäivät aina loppiaiseen saakka. 
 
Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikkö tarjoaa laadukasta hoitoa edulliseen hintaan kaikilla hammaslääketieteen erikoisaloilla. Hoitoa antavat Helsingin yliopiston hammaslääkärikoulutuksessa olevat opiskelijat HUSin huippuasiantuntijoiden johdolla. Hoidossa käytetään nykyaikaista tekniikkaa ja teknologiaa.
 
Potilaat tulevat hoitoon lähetteellä perusterveydenhuollosta Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta. Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikköön pääsee hoitoon nopeasti. 
 
Opetuspotilaiden hoitoajat sijoittuvat pääasiassa päiväaikaan. Koska kysymyksessä on opetusyksikkö, varaathan käynnillesi tarpeeksi aikaa.
  


 

 Potilas-laskutus