Siirry pääsisältöön

Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikkö, Suu- ja hammaskeskus

Asiasanat:
  • Suu- ja hammaskeskus
  • suu- ja leukasairaudet
  • suusairaudet

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Suu- ja hammaskeskus
Haartmaninkatu 1 A
Helsinki

2. kerros

Postiosoite

PL 220
00029 HUS
Voit peruuttaa vastaanottoaikasi puhelimitse tai Maisa-potilaspalvelussa. Lähetämme sinulle uuden ajan postitse tai puhelimitse.

Aukioloajat

ma–ti 8.00–15.30
ke 8.00–12.00
to 8.00–15.30
pe 8.00–12.00
Poikkeuksena hoitoyksikkö on suljettu juhannuksesta elokuun puoleenväliin saakka. Lisäksi hoitoyksikkö on kiinni joulun välipäivät aina loppiaiseen saakka. 

Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikkö sijaitsee Suu- ja hammaskeskuksessa. Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikössä tarjoamme laadukasta hoitoa edulliseen hintaan kaikilla hammaslääketieteen erikoisaloilla.

Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikkö tarjoaa laadukasta hoitoa edulliseen hintaan kaikilla hammaslääketieteen erikoisaloilla. Hoitoa antavat Helsingin yliopiston hammaslääkärikoulutuksessa olevat opiskelijat HUSin huippuasiantuntijoiden johdolla. Hoidossa käytetään nykyaikaista tekniikkaa ja teknologiaa.
 
Potilaat tulevat hoitoon lähetteellä perusterveydenhuollosta Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta. Suusairauksien opetus- ja hoitoyksikköön pääsee hoitoon nopeasti. 

Opetuspotilaiden hoitoajat sijoittuvat pääasiassa päiväaikaan. Hoitosi opetusyksikössä voi kestää normaalia pidempään, joten varaathan käynnillesi tarpeeksi aikaa.

Saapumisohjeet