Siirry pääsisältöön

Lastenyksikkö

Asiasanat:
  • Silmä-korvasairaala
  • silmäsairaudet

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Silmä-korvasairaala
Haartmaninkatu 4 C
Helsinki

Postiosoite

PL 220
00029 HUS

Palveluajat

ma–pe 8.00–10.00, 13.00–14.00
Muutamme Silmä-korvasairaalan 4. kerrokseen 3.5.2021. Toimintamme nykyisissä tiloissa päättyy 23.4.2021.

Silmä-korvasairaalan silmätautien lastenyksikössä hoidamme sekä poliklinikalle että silmätautien päiväkirurgisiin toimenpiteisiin tulevia lapsipotilaita. Pääset meille hoitoon lääkärin lähetteellä.

Muutamme Silmä-korvasairaalan 4. kerrokseen 3.5.2021

Toimintamme nykyisissä tiloissa päättyy 23.4.2021. Ajanvaraus ja neuvonta ovat toiminnassa muuton aikana 26.4.-2.5.2021.

Ilmoittautuminen tapahtuu 3.5.2021 alkaen Silmä-korvasairaalan C-rapussa.

Vastuullemme kuuluvat kaikki 0-16-vuotiaiden silmäsairaudet, esim. silmän kehityshäiriöt, glaukooma, kaihi, tulehdukselliset silmäsairaudet, kyyneltie-, verkkokalvo- ja onkologiset sairaudet sekä luomiongelmat, silmävammat, vaikeahoitoiset amblyopiat ja karsastus. Lisäksi vastuullamme on kansallinen erityisvastuu lasten retinoblastooman hoidosta.  

Lasten silmäsairauksien laaja-alaisuuden vuoksi teemme myös tiivistä yhteistyötä silmätautien muiden yksiköiden ja lastentautien kanssa. Lastenyksikön silmälääkärit hoitavat myös keskosten silmätutkimukset ja vastaavat lastentautien potilaiden silmäsairauksien tutkimuksesta ja hoidosta.

Lasten silmäsairaudet ovat usein pitkäaikaisia ja edellyttävät asiantuntevaa, pitkäjänteistä hoitoa sekä hyvää yhteistyötä koko perheen kanssa.

Kiireettömissä asioissa voit ottaa yhteyttä myös @email, pyrimme käsittelemään asiasi viikon sisällä. Huomioithan, että sähköpostiyhteys ei ole salattu.

Sairaalat

Palvelut

Silmätaudit

Silmätaudeilla diagnosoimme ja hoidamme silmän sairauksia sekä määritämme ja korjaamme taittovikoja. Hoidamme kaikenikäisiä potilaita vastasyntyneistä…