Siirry pääsisältöön

Käyntiohjeet

Asiasanat:
  • Silmä-korvasairaala
  • esteettömyys
  • käyntiohjeet

Silmä-korvasairaala sijaitsee Meilahden sairaala-alueella.

Kuva Silmä-korvasairaalasta

Käyntiosoite

Haartmaninkatu 4 C/E
00290 Helsinki

Saapumisohjeet

Pääsisäänkäyntimme on esteetön, kulkuväylällä ei ole portaita ja lasiset liukuovet avautuvat automaattisesti. Sisäänkäyntimme vieressä jalankulkualueen reunassa on penkkejä esimerkiksi taksin odottelua ja levähtämistä varten.

Päiväkirurgian sisäänkäynnillemme johtava kulkuväylä on jyrkkä (10 %). Kulkureitin toisella laidalla on käsijohde. Sisäänkäynnillä ei ole portaita ja lasiset kääntöovet avautuvat automaattisesti.

Ilta- ja yöaikaan sinun on kuljettava rakennukseen E-rapun sisäänkäynnin kautta.

Osa aulamme hisseistä on tilavia ja mitoituksensa puolesta nykyiset esteettömyysmääräykset täyttäviä. Hisseissämme on automaattisesti avautuvat liukuovet.

Asiakkaidemme käytössä oleva porras sijaitsee hissiaulan yhteydessä. Portaassa on kontrastiraidat askelmien etureunassa. Käsijohde on sijoitettu vain portaan toiselle laidalle.


Pysäköinti sairaala-alueella

Lähin pysäköintialue sijaitsee Haartmanin sairaalan sisäänkäynnin edustalla. Pysäköintialueella on kaksi esteetöntä autopaikkaa. Saattoliikenteellä on mahdollisuus pysähtyä sekä pääsisäänkäynnin että Silmä-korvasairaalan päiväkirurgian sisäänkäyntiemme läheisyydessä.Feedback

Löysitkö etsimäsi?