Siirry pääsisältöön

Lastenpoliklinikka

Asiasanat:
  • Raaseporin sairaala

Yhteystiedot ja aukioloajat

Käyntiosoite

Raaseporin sairaala
Itäinen Rantakatu 9
Raasepori

Postiosoite

PL 1020
10601 Tammisaari

Palveluajat

ma–pe 8.00–15.30

Puhelinajat

Palveluajat

ma–pe 8.00–10.00

Raaseporin sairaalan lastenpoliklinikalla hoidamme alle 16-vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat erikoissairaanhoitoa. Lastenpoliklinikalle pääset hoitoon lääkärin lähetteellä.

Lastenpoliklinikka sijaitsee sairaalan pohjakerroksessa. Tulethan hyvissä ajoin sairaalaan, noin 15 minuuttia ennen varattua aikaa. Ilmoittaudu ensimmäisellä käynnillä pääsisäänkäynnin potilastoimistossa, jossa selvitämme samalla Kanta-palveluasioita. Itseilmoittautumisautomaatit sijaitsevat pääsisäänkäynnin yhteydessä ja pohjakerroksessa.

Toivoisimme sinun ottavan ensimmäiselle käynnille mukaan

  • neuvolakortin (alle kouluikäiset lapset),
  • numeeriset pituus- ja painotiedot kouluterveydenhuollosta (kouluikäiset) ja
  • mahdolliset muut kutsukirjeen mukana lähetetyt lomakkeet valmiiksi täytettyinä.

Lastenpoliklinikalla työskentelee lastenlääketieteen ja lastenneurologian asiantuntijoita. Lastenlääkärin vastaanotto on auki joka arkipäivä. Lastenkardiologin vastaanotto 2–3 kertaa vuodessa. Neurologi ottaa potilaita vastaan kahtena päivänä viikossa. Puheterapeutilla ja neuropsykologilla on vastaanotto pari kertaa kuukaudessa. Lastenpoliklinikalla toimii sairaanhoitajia, joilla on eri vastuualueita.

Teemme yhteistyötä ravitsemusterapeutin, fysioterapeutin, kotisairaanhoidon (SAH), lasten- ja nuorisopsykiatrian, lastensuojelun, neuvolan, kouluterveydenhuollon, sosiaalityöntekijöiden sekä erilaisten perusterveydenhuollon terapeuttien kanssa.

Sairaalat