Siirry pääsisältöön

Kirurgian poliklinikka, Lohjan sairaala

Asiasanat:
  • Lohja
  • Lohjan sairaala
  • kirurgia

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Lohjan sairaala
Sairaalatie 8, C-ovi, 1. krs
Lohja

Postiosoite

PL 1010
00029 HUS

Palveluajat

ma–pe 7.00–12.00
Käytössämme on takaisinsoittopalvelu.

Lohjan sairaalan kirurgian poliklinikalla hoidamme muun muassa sappivaivoja, muita ruuansulatuselimistön sairauksia, tyriä sekä teemme pieniä toimenpiteitä paikallispuudutuksessa.

Hoidamme poliklinikallamme yleiskirurgisia ja vatsaelinkirurgisia potilaita. Yleisimpiä syitä lähetteisiin ovat sappivaivat, muut ruuansulatuselimistön sairaudet, tyrät, kilpirauhasen kirurgiset sairaudet sekä ihon ja ihonalaiskudoksen kasvaimet. Suoritamme poliklinikalla myös ns. pienkirurgisia toimenpiteitä kuten peräpukamien lenkityksiä ja ihokasvaimien poistoja paikallispuudutuksessa.


Jos tarvitset poliklinikalla tehdyn tutkimuksen jälkeen leikkaushoitoa, asetamme sinut leikkausjonoon annetun kiireellisyysarvion mukaisesti. Tutkimuksesi ja hoitosi voivat jatkua yleiskirurgisella poliklinikalla tai ohjeistamme ne hoidettaviksi lähettäneessä yksikössä.

Sairaalat

Palvelut

Kirurgia

Teemme HUSissa kirurgisia toimenpiteitä useimmissa sairaanhoitopiirin sairaaloissa.

Urologia

Hoidamme urologiassa miesten ja naisten munuaisten ja virtsateiden sekä miesten sukuelinten sairauksia. Teemme myös tutkimusta ja hoidamme potilaita…

Lantion ja alaraajojen kirurgisten ongelmien hoito

Lantion ja alaraajan (nilkka, sääri, polvi) vammojen ja erilaisten ortopedisten ongelmien diagnostiikka ja hoito on keskitetty Töölön sairaalaan.