Siirry pääsisältöön

Kardiologian poliklinikka

Asiasanat:
  • Lohja
  • Lohjan sairaala
  • sydänsairaudet

Aukioloajat ja yhteystiedot

Käyntiosoite

Lohjan sairaala
Sairaalatie 8, C-ovi, 1. krs
Lohja

Postiosoite

PL 1010
HUS 00029

Palveluajat

ma–pe 7.00–14.00
Käytössämme on takaisinsoittopalvelu.

Lohjan sairaalan kardiologian poliklinikalla tutkimme ja hoidamme erilaisia sydänsairauksia sairastavia potilaita.

Potilas vastaanolla sydäntahdistinasioissa.

Kardiologian poliklinikalla tutkimme ja hoidamme erilaisia sydänsairauksia sairastavia potilaita. Tyypillisimpiä tällaisia sairauksia ovat sepelvaltimotauti, sydämen rytmihäiriöt ja sydämen vajaatoiminta.

Moniammatillisen tiimimme tavoitteena on potilaiden yksilöllinen ja laadukas hoito, jonka suunnittelemme lähetteen perusteella. Vastaanottokäynnillä tapaat lääkärin ja sairauteesi perehtyneen sairaanhoitajan.

Sydänsairaudet ,

terveyskyla.fi

Sydänsairaudet-talo on terveydenhuollon ammattilaisten kehittämä verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa aikuisten sydänsairauksista. Sivustolla kerrotaan sydäntautien yleisimmistä hoitokeinoista, itsehoidosta sekä ennalta ehkäisystä. Sydänsairaudet-talon sivuilta voit lukea myös erilaisista hoitotoimenpiteist​ä, kuten sydänleikkauksesta, tahdistimesta ja pallolaajennuksesta.

Sairaalat

Lohjan sairaala

Lohjan sairaanhoitoalueeseen kuuluvat Karkkila, Lohja, Siuntio ja Vihti. Lohjan sairaala on päivystävä synnytyssairaala. Sairaala toimii myös opetussairaalana. Järjestämme ympärivuorokautisen erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon…

Palvelut

Sydänsairaudet

Sydänsairauksissa eli kardiologiassa hoidamme erikoissairaanhoitoa vaativia sydänsairauksia.