Siirry pääsisältöön

Vastasyntyneiden osasto L2A ja L2B

Asiasanat:
  • Jorvin sairaala
  • vastasyntynyt
  • keskonen

Aukioloajat ja yhteystiedot

L2A N-torni 6. krs, L2B N-torni 5. krs

Käyntiosoite

Jorvin sairaala
Turuntie 150
Espoo

Postiosoite

PL 800
00029 HUS
Avoinna ympäri vuorokauden.

Jorvin sairaalan Vastasyntyneiden osastolla hoidamme keskosia ja imeväisikäisiä vauvoja.

Vastasyntyneiden osasto

Hoidamme lieviä vastasyntyneisyyskauden pulmia, kuten lieviä hengitysvaikeuksia, alhaista verensokeria, infektioita tai keltaisuutta. Hoidamme Naistenklinikan Vastasyntyneiden teho-osastolta jatkohoitoon siirtyneitä pieniä keskosia tai muita vastasyntyneitä. Hoitoaika osastollamme vaihtelee muutamasta tunnista kuukausiin. 

Voitte osallistua lapsenne hoitoon alusta alkaen. Ohjaamme ja kannustamme vauvan hoidossa ja imetyksessä. Äiti voi imettää vauvaa heti, kun vauvan vointi sen mahdollistaa. Osaston paikkatilanteen salliessa vanhemman on mahdollisuus yöpyä vauvan luona. 

Vanhemmat ja sisarukset voivat vierailla osastolla heille sopivina ajankohtina. Muiden vierailijoiden käynneistä voitte sopia etukäteen henkilökunnan kanssa.

Vastasyntyneet tulevat hoitoomme Jorvin sairaalan synnytys- ja lapsivuodeosastolta, Naistenklinikalta ja Uudesta lastensairaalasta.

Lastentalo ,

Terveyskylä.fi

Tietoa keskosen ravitsemuksesta, kehityksestä, sairauksista ja tuesta.

Sairaalat

Jorvin sairaala

Jorvin sairaala on osa HUS Helsingin yliopistollista sairaalaa. Sairaalassa hoidamme kirurgisia, psykiatrisia, lastentautien, synnytysten, keuhkosairauksien, neurologian ja sisätautien potilaita. Sairaalassa on useita erikoisalojen poliklinikoita…