Siirry pääsisältöön

Yleissairaalapsykiatria, Hyvinkään sairaala

Asiasanat:
  • Hyvinkää
  • psykiatria
  • Hyvinkään sairaala

Yleissairaalapsykiatria antaa virka-aikana palveluja Hyvinkään sairaalan somaattisille osastoille ja poliklinikoille lääkärin konsultaatiopyynnön perusteella yli 18-vuotiaille potilaille.

 

Yleissairaalapsykiatriassa annamme virka-aikana palveluja Hyvinkään sairaalan somaattisille osastoille ja poliklinikoille lääkärin konsultaatiopyynnön perusteella yli 18-vuotiaille potilaille. Tavoitteenamme on vastata konsultaatioon kolmen vuorokauden sisällä. Konsultaation aiheina voivat olla vaikea stressireaktio ja vakavasti sairastuneet somaattiset potilaat.

Konsultaatiomme sisältää psykiatrisen arvion tilanteestasi ja hoidon tarpeestasi, kannanottomme lääkitykseesi, psyykkisen tuen järjestämistä/tuottamista somaattisen hoidon aikana, henkilökunnan ja omaisten tukemista ja tarvittaessa jatkohoitoon ohjaamisen. Kohderyhmäämme kuuluvat potilaat, joilla on aktiivinen hoitosuhde Hyvinkään sairaalassa ja äkillinen hoidon tarve esimerkiksi trauman jälkeen tai krooninen kipu, syöpä, somatoforminen sairaus, vaikea krooninen tauti kuten ms-tauti jne.​