Siirry pääsisältöön

Laboratoriotutkimukset

Asiasanat:
  • laboratorio
  • HUSLAB
  • veri- ja virtsanäytteet

Voit tulla laboratoriotutkimuksiin laboratorioihimme Uudenmaan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan alueella. Tarvitset tutkimuksia varten lähetteen.

Potilas laboratoriossa

Laboratoriomme toimivat pääosin ajanvarauksella ja vuoronumerolla. Suosittelemme ajanvarausta. Ajan voit varata verkosta tai puhelimella asiakaspalvelusta. Osa laboratorioistamme toimii ainoastaan ajanvarauksella. Kiireelliseen näytteenottoon voit tulla ilman ajanvarausta. Myös näytepurkit voi noutaa ja palauttaa vuoronumerolla.

Varaa aika verkosta

Varaa aika puhelimitse asiakaspalvelusta

Laboratoriotutkimuksia voidaan käyttää taudin varmistamisessa tai sen poissulkemisessa, osana hoitoa, hoidon seurannassa ja erilaisissa seulonnoissa. Laboratoriossa tutkitaan esimerkiksi veri-, virtsa- ja ulostenäytteitä.  

Voit valita itsellesi sopivan laboratorion Uudenmaan, Kymenlaakson tai Etelä-Karjalan alueelta. 

Toimipisteet

Myllypuron laboratorio

Myllypuron laboratoriossa palvelemme vuoronumerolla ja ajanvarauksella. Suosittelemme ajanvarausta.

Tullinpuomin laboratorio

Tullinpuomin laboratoriossa palvelemme ajanvarauksella ja vuoronumerolla. Suosittelemme ajanvarausta. Viikonloppuisin palvelemme vain ajanvarauksella.

Kampin laboratorio

Kampin laboratoriossa palvelemme vuoronumerolla ja ajanvarauksella. Suosittelemme ajanvarausta. Kello 15.00 jälkeen ja lauantaisin palvelemme vain…

Myyrmäen laboratorio

Myyrmäen laboratoriossa palvelemme ajanvarauksella ja vuoronumerolla. Suosittelemme ajanvarausta. Torstaisin klo 15.30 jälkeen ja lauantaisin palvelemme…

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kysy minulta laboratorio- ja kuvantamistutkimuksista!