Siirry pääsisältöön

Ammattilaiselle

Meeting-tilaisuudet ja videoluennot

Meeting-tilaisuudet ovat terveydenhuollon ammattilaisille tai erikoistuville suunnattuja luentosarjoja ja kokouksia.

Meeting-tilaisuudet ja videoluennot

Ne on tarkoitettu kaikille tutkimusten aihepiireistä kiinnostuneille terveydenhuollon ammattilaisille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Meetingien tavoitteena on edistää kliinisten hoitokäytäntöjen, opetuksen ja johtamisen tutkimusnäyttöön perustuvaa kehittämistä.

Luennot on toistaiseksi tarkoitettu ainoastaan terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön ja luennon järjestäjän kanssa sovittujen vastaanottajatahojen katsottaviksi.

Voit seurata lääketieteen ja hoitotieteen meetingejä myös videoluentoina. Voit ilmoittautua niiden katsojaksi HUS Medical Meetings –sivuston kautta. Sivustolla näkyvät vain videoitavaksi tilatut luennot.

Tyypillisesti videoluennot ovat koko syys- tai kevätkauden pituisia luentosarjoja. Luentosarjan luennot näkyvät listalla aikajärjestyksessä yksittäisinä päiväkohtaisina luentoina.

Kokoustilassa (esim. auditoriossa tai kokoushuoneessa) pidettävä luentotilaisuus kuvataan ja välitetään videona katsottavaksi samaan aikaan useissa muissa toimipisteissä tai jälkikäteen tallenteelta. Videoluentoja katsotaan yleensä ryhmissä; tyypillisesti videota vastaanottavat katsojat ovat kokoontuneena omassa auditoriossa tai kokoushuoneessa.

Videointiin käytetään kokoustiloissa olevia videoneuvottelulaitteita, HUSin keskitettyä videonhallintajärjestelmää sekä varmennettua tietoliikenneverkkoa. Myös Teams-kokouksena järjestettyjä tilaisuuksia voidaan myös välittää videoluentoina ja niihin voi osallistua videoneuvottelulaitteilla. Voit seurata luentoja yleisimmillä standardien mukaisilla videoneuvottelulaitteilla tai nettiselaimella.

Lisätietoja saat videoneuvottelupalvelun tuotepäälliköltä HUS Tietohallinnosta.

Videoluentojen tilaaminen ja vastaanottaminen

Luentojen videoinnit tilataan ja niiden vastaanottajiksi ilmoittaudutaan HUS Medical Meetings –sivuston kautta.

Toimipisteet

Feedback

Löysitkö etsimäsi?