Siirry pääsisältöön

Osasto N4, Psykiatriakeskus

Asiasanat:
  • nuorisopsykiatria

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Psykiatriakeskus
Välskärinkatu 10, 3. krs
Helsinki

Postiosoite

PL 590
00029 HUS

Psykiatriakeskuksen osasto N4 on 13-15-vuotiaiden varhaisnuorten psykiatrinen tutkimus- ja hoito-osasto.

Osastomme N4 on 13-15-vuotiaiden varhaisnuorten psykiatrinen tutkimus- ja hoito-osasto. Osastollemme tulet nuorisopsykiatrian poliklinikan lähetteellä tai siirtona nuorisopsykiatrian akuuttiosastoilta ja lastenpsykiatriasta.

Tutkimuksesi ja hoitosi tulon syinä voivat olla psykiatriset ja neuropsykiatriset oireesi sekä niihin liittyvä toimintakykysi lasku. Hoitosi aluksi laadimme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Tutkimuksiisi kuuluu oireidesi ja toimintakykysi kartoituksen lisäksi perhetilanteesi arvion tekeminen. Tutkimusjaksosi tulosten perusteella teemme nuorisopsykiatrisen arvion ja hoitosuosituksen yhteistyössä sinun ja huoltajiesi sekä nuorisopsykiatrian poliklinikkamme kanssa. Yksilöllisen tarpeesi mukaan osastohoitojaksosi voi kestää muutamasta vuorokaudesta viikkoihin. Suunnitellusti myös lyhyet intervallihoitojaksot ovat mahdollisia.

Hoitoyhteisömme on turvallinen ja tukea antava. Yhteisöllinen hoitosi rakentuu monipuolisen toiminnallisuuden ympärille, jonka painopisteenä on vastavuoroisten sosiaalisten taitojesi kehittyminen. Hoidon tavoitteena on tukea kehitystäsi ja itsenäistymistäsi sekä persoonallisuutesi  eheytymistä. Hoitomme periaatteena on kannustaa sinua ikätasoiseesi omatoimisuuteen ja vastuullisuuteen.

Viikonloppuisin osasto toimii yhdessä osasto N5:n kanssa.

Sairaalat