Potilaslaskutus

 
HUS-sairaaloiden potilaslaskutukseen tai vapaakortteihin liittyvissä tiedusteluissa tulee ottaa yhteyttä palvelunumeroon 09 471 78550 tai sähköpostitse potilaslaskutus@hus.fi, vapaakortit@hus.fi tai potilaslaskujenliikamaksut@hus.fi.
 
Palvelu on avoinna arkisin klo 9–15. Viikonloppuisin ja juhlapyhinä palvelu on suljettu. Potilaslaskutuksen PL-osoite on HUS Asvia, Potilaslaskutus, PL 680, 00029 HUS.  
 
 

Kuluttajan e-lasku

 
HUS tarjoaa kuluttajalle mahdollisuuden maksaa poliklinikka- ja sairaalalaskut sähköisellä e-laskulla. E-lasku on sähköinen lasku, jonka asiakas saa suoraan omaan verkkopankkiinsa.  E-lasku on helppo ottaa käyttöön. Laskun maksaja tarvitsee vain verkkopankkisopimuksen oman pankkinsa kanssa. HUS:n verkkolaskun löytää e-laskuja tarjoavien yritysten listalta nimellä HUS-kuntayhtymä, hoitolasku. Lisätietoa eri pankkien e-laskupalveluista saa verkkopankeista ja pankkien asiakaspalvelusta.
 
Lisätietoa HUS:n e-laskusta saa yllämainituista potilaslaskutuksen sähköpostiosoitteesta tai palvelunumerosta. Lisätietoja kuluttajan e-laskusta saat myös Finanssialan keskusliiton sivuilta.
 

 Lisätietoja