Siirry pääsisältöön

Laboratorion ajanvaraus ja neuvonta

Asiasanat:
  • laboratorio
  • ajanvaraus
  • HUS Diagnostiikkakeskus

Voit varata ajan laboratorioon kätevästi verkossa. Palvelemme myös puhelimitse ja live-chatissa.

asiakaspalvelija puhelimessa

Voit varata ajan laboratorioon verkossa osoitteessa www.huslab.fi/ajanvaraus.

Palvelemme myös puhelimitse. Autamme muun muassa laboratoriotutkimuksiin valmistautumisessa ja muissa tutkimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Voimme auttaa myös sinulle sopivan laboratorion valitsemisessa. 

Palvelemme puhelimitse numerossa 09 471 86800 arkisin kello 7.30-15.30. Käytössämme on myös takaisinsoittopalvelu klo 8.00-13.30.

Laboratoriotutkimusten vastaukset saat sinua hoitavasta yksiköstä, esimerkiksi terveysasemalta. Asiakasneuvontamme ei näe myöskään koronatestien tuloksia, saat tiedon tekstiviestillä.

Chatbot- ja chat-palveluissa vastaamme kysymyksiin esimerkiksi ajanvarauksesta ja toimipisteiden aukioloajoista. Chatbot palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelijat vastaavat livechatissa arkisin klo 8-15. 

Keräämme palautetta puheluista tekstiviestillä. Palautteessa kysytään muun muassa, saitko asiasi hoidettua ja voisitko suositella meitä muille. 

Ajanvaraus- ja neuvontapuhelimemme jonotusajat ovat lyhyempiä loppuviikosta. 

Soitto ja jonotus ajanvaraus- ja neuvontanumeroon maksaa paikallispuhelun verran.  

 

Toimipisteet

Myllypuron laboratorio

Myllypuron laboratoriossa palvelemme vuoronumerolla ja ajanvarauksella. Suosittelemme ajanvarausta.

Tullinpuomin laboratorio

Tullinpuomin laboratoriossa palvelemme ajanvarauksella ja vuoronumerolla. Suosittelemme ajanvarausta. Viikonloppuisin palvelemme vain ajanvarauksella.

Kampin laboratorio

Kampin laboratoriossa palvelemme vuoronumerolla ja ajanvarauksella. Suosittelemme ajanvarausta. Kello 15.00 jälkeen ja lauantaisin palvelemme vain…

Myyrmäen laboratorio

Myyrmäen laboratoriossa palvelemme ajanvarauksella ja vuoronumerolla. Suosittelemme ajanvarausta. Torstaisin klo 15.30 jälkeen ja lauantaisin palvelemme…

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi! Kerro halutessasi, kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Kerro halutessasi, miten olemme onnistuneet tai kuinka voimme parantaa tätä sivua.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita palautteesi allaolevaan kenttään.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kysy minulta laboratorio- ja kuvantamistutkimuksista!