Siirry pääsisältöön

Laboratorion ajanvaraus ja neuvonta

Asiasanat:
  • laboratorio
  • ajanvaraus
  • HUS Diagnostiikkakeskus

Voit varata ajan laboratorioon kätevästi verkossa. Palvelemme myös puhelimitse ja live-chatissa.

Asiakaspalvelija puhelimessa

Sähköinen ajanvaraus ja chatbot

Voit varata ajan laboratorioon verkossa osoitteessa www.huslab.fi/ajanvaraus. Ajanvarauksen yhteydessä saat tiedon siitä, miten jo varatun ajan voi peruuttaa tai siirtää.

Chatbot- ja chat-palveluissa vastaamme kysymyksiin esimerkiksi ajanvarauksesta ja toimipisteiden aukioloajoista. Chatbot palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelijat vastaavat livechatissa arkisin klo 8.00–15.00. Löydät chatin sivun oikeasta alalaidasta. 

Ajanvaraus puhelimitse

Palvelemme myös puhelimitse. Autamme muun muassa laboratoriotutkimuksiin valmistautumisessa ja muissa tutkimuksiin liittyvissä kysymyksissä. Voimme auttaa myös sinulle sopivan laboratorion valitsemisessa. 

Palvelemme puhelimitse numerossa 09 471 86800 arkisin kello 7.30–15.30. Käytössämme on myös takaisinsoittopalvelu klo 8.00–13.30.

Ajanvaraus- ja neuvontapuhelimemme jonotusajat ovat lyhyempiä loppuviikosta. Soitto ja jonotus maksaa paikallispuhelun verran.  

Keräämme palautetta puheluista tekstiviestillä. Palautteessa kysytään muun muassa, saitko asiasi hoidettua ja voisitko suositella meitä muille. 

Laboratoriotulokset saat hoitavasta yksiköstä

Laboratoriotutkimusten vastaukset saat sinua hoitavasta yksiköstä, esimerkiksi terveysasemalta. Asiakasneuvontamme ei näe myöskään koronatestien tuloksia. Saat niistä tiedon tekstiviestillä.

Löydä lähin laboratorio

Laboratorioiden hakusivulla voit etsiä toimipisteitämme esimerkiksi sijainnin ja tehtävien laboratoriokokeiden perusteella. 

Laboratoriohaku

Toimipisteet

Myllypuron laboratorio

Myllypuron laboratoriossa palvelemme vuoronumerolla ja ajanvarauksella. Suosittelemme ajanvarausta.

Tullinpuomin laboratorio

Tullinpuomin laboratoriossa palvelemme ajanvarauksella ja vuoronumerolla. Suosittelemme ajanvarausta. Viikonloppuisin palvelemme pääasiassa ajanvarauksella…

Kampin laboratorio

Kampin laboratoriossa palvelemme vuoronumerolla ja ajanvarauksella. Suosittelemme ajanvarausta. Kello 15.00 jälkeen ja lauantaisin palvelemme vain…

Myyrmäen laboratorio

Myyrmäen laboratoriossa palvelemme ajanvarauksella ja vuoronumerolla. Suosittelemme ajanvarausta. Torstaisin klo 15.30 jälkeen ja lauantaisin palvelemme…

Palaute

Löysitkö etsimäsi?

Kiitos palautteesta!

Kiitos palautteestasi!

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kirjoita tähän verkkosivustoa koskeva palautteesi.

Ethän kirjoita tähän henkilökohtaisia tietojasi. Huomioithan, että emme vastaa tämän lomakkeen kautta jätettyihin palautteisiin. Muuta kuin verkkosivustoa koskevaa palautetta voit antaa palautesivullamme.

Kysy minulta laboratorio- ja kuvantamistutkimuksista!