Siirry pääsisältöön

Suusairauksien päivystys

Asiasanat:
  • päivystys
  • Haartmanin sairaala
  • Töölön sairaala

HUSissa vastaamme suusairauksien ilta-, yö- ja viikonloppupäivystyksistä. Jos tarvitset päivystysapua arkisin klo 8-14 välillä, otathan yhteyttä kotikuntasi terveydenhuoltoon.

Ilta- ja viikonloppupäivystys

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys on tarkoitettu päivystyksellistä ensiapuhoitoa tarvitseville potilaille. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen asukkaita arki-iltaisin sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä.

Yöpäivystys

Yöpäivystyksessä hoidamme vain välitöntä hoitoa tarvitsevia potilaita, joiden hoitoa ei voida lääketieteellisin perustein siirtää seuraavalle päivälle klo 8 alkaen tehtäväksi perusterveydenhuollossa päivä- tai ilta-aikaisesti.

Tilanteita, jotka eivät vaadi päivystyksellistä ensiapua

Toimipisteet

Haartmanin sairaalan suusairauksien päivystys

Suusairauksien ilta- ja viikonloppupäivystys palvelee Haartmanin sairaalassa.

Tapaturma-aseman suu- ja leukakirurgian päivystys, Töölön sairaala

Suusairauksien yöpäivystyksemme toimii Töölön sairaalassa tapaturma-asemalla suu- ja leukakirurgian päivystyksen yhteydessä.

Suun perusterveydenhuollon virka-ajan ulkopuolinen ilta- ja viikonloppupäivystys, Hyvinkään sairaala

Suun perusterveydenhuollon virka-ajan ulkopuolinen ilta- ja viikonloppupäivystys palvelee Hyvinkään sairaalassa. Soitathan aina ennen kuin hakeudut…

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys, Puistosairaala

Suun perusterveydenhuollon ilta- ja viikonloppupäivystys palvelee Puistosairaalassa Meilahden sairaala-alueella. Soitathan aina ennen kuin hakeudut…